Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor elkezdtél maszturbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elkezdtél maszturbálni milyen gyakran csináltad és meddig?

Figyelt kérdés

Nemet is írjatok légyszi meg hogy hány évesen kezdted.

Esetem rendhagyó és vélhetően abnormális ezért kutakodom.

30 múltam, nő, sosem voltam senkivel és egy éve beszélgetek egy férfivel kb 3-4 hónapja magamhoz nyúlok ő volt aki bennem vágyat ébresztett együtt nem tudtunk lenni messze élünk de mindketten egyedülállók vagyunk. Most már napi szinten kívánom és van hogy napjában kétszer magamhoz kell érjek. Próbálom visszafogni magam...az elején ez normális? Mert előtte szexet se kívántam na most már vele szeretném csak a távolság...

jan. 4. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2? Dehogy abnormális 😅, akkor az, ha egész nap ezt csinálod, elhanyagolod más teendőidet emiatt.
tegnapelőtt 09:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen kezdtem kb. napi 1 volt akkor és most is annyi.
tegnapelőtt 18:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!