Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor elkezdtél maszturbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elkezdtél maszturbálni milyen gyakran csináltad és meddig?

Figyelt kérdés

Nemet is írjatok légyszi meg hogy hány évesen kezdted.

Esetem rendhagyó és vélhetően abnormális ezért kutakodom.

30 múltam, nő, sosem voltam senkivel és egy éve beszélgetek egy férfivel kb 3-4 hónapja magamhoz nyúlok ő volt aki bennem vágyat ébresztett együtt nem tudtunk lenni messze élünk de mindketten egyedülállók vagyunk. Most már napi szinten kívánom és van hogy napjában kétszer magamhoz kell érjek. Próbálom visszafogni magam...az elején ez normális? Mert előtte szexet se kívántam na most már vele szeretném csak a távolság...

tegnapelőtt 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elkezdtem tinikorom elején, akkor új volt és érdekes, ezért szinte minden nap csináltam. Addig tartott, amíg akartam, hogy tartson az adott alkalom.

Amúgy feltalálták már a buszt, vonatot, de egy hét alatt lovaskocsival is oda lehet érni. Nem a tizenkilencedik században vagyunk már.

tegnapelőtt 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Normális. De mért nem találkoztok, ha mindketten egyedülállóak vagytok?
tegnapelőtt 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 évesen kezdtem, mostoha bátyám mesélt róla mi is ez a dolog. Eleinte én nem kívántam annyit aztán egyre többet. Most meg változó, van amikor napi 1-2. Van amikor egy hétig semmi. 24F
tegnapelőtt 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
12 éves koromban kezdtem. 22 L
tegnapelőtt 21:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
9 évesen kezdtem, de igazán gyakori csak 12 körül lett. Akkor már napi 2-3. Mostanában átlagban inkább kétnaponta. 27F
tegnapelőtt 21:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

19 éves voltam

Általában 7végente esténként

tegnapelőtt 21:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Ui N30 #6os voltam
tegnapelőtt 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen kezdtem sűrűn csináltam..De már nem annyira sűrűn..28N
tegnapelőtt 21:46
 9/12 gabor49 ***** válasza:
12 évesen szinte mindennap 50/f
tegnap 06:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha ideírom, hogy fiúként 11-12 éves korom körül kezdtem maszturbálni és nemsokára már igen gyakran (ha volt rá lehetőségem naponta többször is) kielégítettem magam, az, attól tartok, nem sokat segít neked.

Ezért inkább azt mondom, hogy ne aggódj, most működik természetes módon a tested. Ha eddig nem kívántad a szexualitást, annak többféle oka lehet; akár testi is, ám mivel most "rendeltetésszerűen" működik a tested, kívánod az izgatást és még élvezed is, arra tippelnék, hogy inkább valamiféle lelki ok lehetett, amit az új kapcsolatodban átélt érzelmek eltakarítottak az útból.

30 éves nőként egyáltalán nem szokatlan, hogy napi szinten igényled a kielégülést; úgyhogy ne fogd vissza magad, inkább igyekezz minél jobban megélni a gyönyört!

ma 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!