Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex kapcsolat utáni érzések ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolat utáni érzések ?

Figyelt kérdés

én 31,fiú 20

állítása szerint komoly kapcsolatot keres de addig jó az alkalmi is , én csak alkalmat mivel nem bízom a férfiakban

3x találkoztunk nálam ő 23 nővel volt eddig, én 2 férfival

3 találkozás azt jelentette h itt is aludt hétvégén mivel az ország másik végébe lakik

nagyon jó volt , ilyen jó meg senkivel se volt pedig nem is túl nagy neki és nem is vastag

de nagyon érezte mit kell csinálni

sokat beszélgettünk is , de én érzem h meg nem elég fejlett hozzam képest ,meg nem is lenne hűséges hozzam ilyen fiatalon

osszebujasok,csokolozas, szex közben a szembe néz , néha át fonja az ujjait én inkább nem viszonzom…pedig nagyon jo de az eszem közbe szól..

megszakítottam vele a kapcsolatot mert elkezdtem féltékenykedni mikor komoly kapcsolat reményében randizgatott

holott megbeszéltük

elmondtam h kezdek kötődni, de én nem kérdeztem meg öt

mert ha igen is lenne akk sem kezdenek 11 evvel fiatalabbal

jól tettem ?

tegnapelőtt 20:27
 1/8 he84 ***** válasza:
76%
Ne haragudj kérdező, de megkérdezhetted volna, adhattál volna neki egy esélyt. Ha kezdesz érezni iránta, akkor mondd el neki inkább, főleg hogy ő komoly kapcsolatot keres és hátha veled is hajlandó lenne, ha tudná azt, hogy kezded megszeretni őt és talán idővel komolyat is szeretnél vele. Ugyanis ha jobban megszeretünk valakit, főleg mi nők, akkor idővel nem bánnánk akár komoly kapcsolatot se. Na meg ez butság, hogy nagyobb korkülönbség miatt is elhagyni, nem ez a lényeg.
tegnapelőtt 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Véleményem: Nem tudod mit akarsz, lelkileg gyerek vagy még. Jól tetted.
tegnapelőtt 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Jól és rosszul is tetted. Itt nem az a lényeges hogy a partnered ennyivel fiatalabb. Hanem az, hogy kerek-perec megmondta nem akar semmi komolyat, csak dugásról van szó te viszont beszerelmesedtél, túlgondoltad a dolgot. A másik fél meg nem. Attól, hogy valaki dugás közben megcsókol még NEM lesz beléd szerelmes babám! Szerelmes majd akkor lesz ha nem akar rajtad kívül mással találkozni ÉS szexen kívüli programokra is elhív. Erről viszont szó sincs, sőt direkt azért hogy "helyre" tegyen megmondta találkozik mással is.
tegnapelőtt 20:54
 4/8 A kérdező kommentje:

utolsó

de ő akar komoly kapcsolatot

és én nem akarok

jogos hogy közben találkozik lányokkal ha én nem akarok komolyat

tegnapelőtt 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedben benne van a válasz.

11 évvel fiatalabbal nem kezdenél ki illetve nem bízol a férfiakban.

Pontosan milyen választ vársz?

Ha meg megszakítottad vele a kapcsolatot akkor meg nincs miről beszélni.

Szerintem szedd össze magad és döntsd el hogy mit akarsz. Te döntesz nem mi, ne mástól várd a választ.

tegnapelőtt 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
#4 ha akarna és annyira érted epekedne akkor nem találkozna másokkal.
tegnapelőtt 21:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolso igaz
tegnapelőtt 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolatot keres, de addig jó az alkalmi is.

Te vagy az addig jó. Feleslegesen szálltak el az érzéseid.

Voltam hasonló sráccal. Annyira túltolta az udvarlást, hogy rákérdeztem, azt mondta, ez csak a feeling miatt kell, mert ha eljátsszuk a körítést, udvarlás, randi, beszélgetés hajnalig, akkor jobb lesz a szex. Mivel a pasik sem robotok, nekik is kell a ráhangolódás. Ugyanígy szex közben is. Nem mindenki ilyen, de a legtöbb pasi, akivel voltam, szeretett érzelmileg ráhangolódni a szexre akkor is, ha nem voltak szerelmesek. Vannak olyan szeretői kapcsolatok, ahol a végletekig kerülik a kommunikációt és a körítést. Ott sokkal nagyobb esély van arra, hogy szerelemről van szó.

tegnapelőtt 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!