Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolat utáni érzések ?
én 31,fiú 20
állítása szerint komoly kapcsolatot keres de addig jó az alkalmi is , én csak alkalmat mivel nem bízom a férfiakban
3x találkoztunk nálam ő 23 nővel volt eddig, én 2 férfival
3 találkozás azt jelentette h itt is aludt hétvégén mivel az ország másik végébe lakik
nagyon jó volt , ilyen jó meg senkivel se volt pedig nem is túl nagy neki és nem is vastag
de nagyon érezte mit kell csinálni
sokat beszélgettünk is , de én érzem h meg nem elég fejlett hozzam képest ,meg nem is lenne hűséges hozzam ilyen fiatalon
osszebujasok,csokolozas, szex közben a szembe néz , néha át fonja az ujjait én inkább nem viszonzom…pedig nagyon jo de az eszem közbe szól..
megszakítottam vele a kapcsolatot mert elkezdtem féltékenykedni mikor komoly kapcsolat reményében randizgatott
holott megbeszéltük
elmondtam h kezdek kötődni, de én nem kérdeztem meg öt
mert ha igen is lenne akk sem kezdenek 11 evvel fiatalabbal
jól tettem ?
utolsó
de ő akar komoly kapcsolatot
és én nem akarok
jogos hogy közben találkozik lányokkal ha én nem akarok komolyat
A kérdésedben benne van a válasz.
11 évvel fiatalabbal nem kezdenél ki illetve nem bízol a férfiakban.
Pontosan milyen választ vársz?
Ha meg megszakítottad vele a kapcsolatot akkor meg nincs miről beszélni.
Szerintem szedd össze magad és döntsd el hogy mit akarsz. Te döntesz nem mi, ne mástól várd a választ.
Komoly kapcsolatot keres, de addig jó az alkalmi is.
Te vagy az addig jó. Feleslegesen szálltak el az érzéseid.
Voltam hasonló sráccal. Annyira túltolta az udvarlást, hogy rákérdeztem, azt mondta, ez csak a feeling miatt kell, mert ha eljátsszuk a körítést, udvarlás, randi, beszélgetés hajnalig, akkor jobb lesz a szex. Mivel a pasik sem robotok, nekik is kell a ráhangolódás. Ugyanígy szex közben is. Nem mindenki ilyen, de a legtöbb pasi, akivel voltam, szeretett érzelmileg ráhangolódni a szexre akkor is, ha nem voltak szerelmesek. Vannak olyan szeretői kapcsolatok, ahol a végletekig kerülik a kommunikációt és a körítést. Ott sokkal nagyobb esély van arra, hogy szerelemről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!