Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-40 év közötti prostik vállalnak 110 kilósan, ha nincs rajtam izom?
Figyelt kérdés
46/Ftegnapelőtt 18:31
1/10 anonim válasza:
Vállaltam már. Dagadt pasit
Üdv egy 30as K
3/10 anonim válasza:
Feláll egyátalán ? Milyen hormon rendszered van neked 110 kg hájjal ?
4/10 anonim válasza:
Elvállalnak, mert a pénzed kell nekik nem a habtested. Ha nem áll fel az a te bajod, a pénzt akkor is odaadod előre és nincs visszatérítés.
5/10 anonim válasza:
Azért van náluk is válogatás. Persze van az a kategoria kinél semmi nem számít.
6/10 anonim válasza:
#5 abban válogatnak hogy mennyire igényes kuncsaftokat fogadnak, ill. izé... van aki bizonyos "társadalmi réteget" nem akar semmiképpen sem fogadni. A testsúly alapján a szimpla k.rva nem válogat, ha normális, ápolt, kulturált az illető akkor megcsinálja a fuvart akár 50 kg akár 150 kg a pacák.
7/10 anonim válasza:
Igen de van aki válogat. Konkrétan megmondta,hogy ha 110kg fölött vagyok akkor sajnos off.
8/10 anonim válasza:
Van sok olyan kedves pasi aki ilyet jelez előre bejelentkezésnél. Tisztelem ezt. De sose utasitottam el ez miatt senkit.
33éves szolgáltató vagyok
9/10 A kérdező kommentje:
tesztoszteron: 9,7 nmol/ml (remélem a mértékegységet jól írtam)
tegnap 11:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!