Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk, lányok akik jól néznek ki és igényesek és még is szűzek még 25 éves koruk körül?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 13:14
1/9 anonim válasza:
Ízlés kérdése
Sajnos még én is szűz vagyok
2/9 anonim válasza:
Majdnem minden igaz rám, de nem vagyok már szűz. Meg 25 is elmúltam. Szóval vannak, velük más gond szokott lenni. Sajnos ez a kérdés végtelenül egyszerűsíti az emberi gondolkodást és szokásos értékrendet
3/9 anonim válasza:
Ez a nőknél gyakrabban fordulhat elő. Az ok,hogy nem adják könnyen és akárkinek oda magukat. Esetleg aszexek,amiben megint csak több a nő.
4/9 anonim válasza:
Én igen, de nekem mondjuk 10 cm alatti mereven, szóval én elsősorban ezért nem mertem még úgy közeledni a lányokhoz...
5/9 anonim válasza:
24 éves srác vagyok és szűz. Nem vagyok szerintem olyan ronda se arcra se testre, jól öltözök, igényes vagyok, a farkam se kicsi mert 16 centi. Személyiségre is szinte mindenki kedvel, kedves vagyok és jó fej szerintem. Éreztem is pár lányon amúgy hogy lehetne valami. Ha valakit érdekel bővebben írhat ha szeretne.
7/9 anonim válasza:
Utánam mindig utánam fordultak a pasik, és most is imádnak, viszont én pont kb 25 éves korom körül vesztettem el a szűzessegem. Mivel tanultam, plusz volt egy betegsegem is (nem nemi betegség), ezer dolog volt körülöttem, párkapcsolatra nem volt időm... Végül egy baratsag extrakkal kapcsolatban vesztettem el.
8/9 anonim válasza:
*utolsó vagyok. Az lemaradt, h lett volna kivel lefeküdnöm, csak nem akartam mindenkinek szét tenni.
9/9 anonim válasza:
#5: Akárcsak saját magamat olvasnám, fiatal koromban. Én is viszonylag jóképű voltam. 1. Túl félénk voltam idegenekhez odamenni ismerkedni. 2. De amíg be nem nőtt a fejem lágya, csak a topmodell alatú, angyalarcú nőkre hajtottam. Mire odáig jutottam, hogy csak a társkeresőzés maradt számomra, olyanokkal kerültem össze, hogy már ők nem eresztettek. Végül az 1. normálisat elvettem feleségül. Immár 40 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!