Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Mert akik itt vannak karót nyeltek és nem merik élvezni az életet.
A gátlástan nők nem itt vannak.
2/11 anonim válasza:
Most nem vagyok olyan hogy meghallgassam de nem vagy prűd én ki mondom amit akarok
N30
3/11 anonim válasza:
Ez a "nő" a videóban nem érdemel figyelmet. Szexet sem. Pontosan ismerem a fajtáját. Az ilyen bejelenti igényét (jobb esetben akkor és ott, de gyakrabban utólag és vádlóan) a koituszra, és azt hiszi ez kezdeményezésnek minősül.
Akkora RED FLAG számomra ez a fajta viselkedés, hogy legközelebb ha lesz valakim, csak egyszer mondom el neki: Ezt a módit felejtse el, ha akarja még valaha a "kukimat".
4/11 anonim válasza:
De ki merem mondani mit szeretnék, vagy hogy mi van a fejemben a másikkal kapcsolatban, milyen igényeim vagy vágyaim vannak, de nem egy ilyen ordenáré nő szintjén, ez a legalja.
5/11 anonim válasza:
Nem nyitottam meg a linket, de ha van valami, amivel problémám van, vagy amit szeretnék megosztani a másikkal, akkor igen, elmondom. Teszem hozzá, ezt normális módon teszem, nem odaszólok neki, hogy "hé, b#sszál már meg". A szexben sem így kezdeményezek, hanem a páromhoz hasonlóan finoman, testileg közeledek.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
#5 én is ilyen nőre vágyom. #3 voltam
8/11 anonim válasza:
A szókimondó és a proli nem ugyan az. Le tudom kommunikálni, hogy mire vágyom? Igen. De nem így, nem ilyen stílusban egy liveban ráadásul.
9/11 anonim válasza:
Huh, akkor szerencse, hogy nem nyitottam meg a linket.
(#5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!