Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit gondoltok a pénisz méregetésről?
Figyelt kérdés
Sok férfit nagyon foglalkoztat ez a kérdés, feleslegesen? Mit gondoltok? Igaz, hogy a vastagság fontosabb, mint a hosszúság, ki hogy van vele?tegnapelőtt 02:47
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok
Nem számít a méret
Egy átlagos méret tökéletes
Fontos, hogy nagy legyen
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
Ez is egy szempont a sok közül. Igen, lehet szakító ok, ha túl nagy vagy épp túl kicsi. Semmi baj azzal, ha valaki ismeri az igényeit, senki ne legyen olyannal, akivel nem kielégítő. Szerintem az a fontos, hogy arányos legyen, és olyan 14-18 cm között. Ez egy vélemény, más meg másképpen fogja látni.
2/7 anonim válasza:
Szánalmas
Mi se méregetjük a mellünket meg nem mérjük le a hüvely hosszunka és sírunk hogy Julcsinak hosszabb kuki is befér
3/7 anonim válasza:
Ui.: a vastagság tölti ki a hüvelyt nyilván az a fontosabb
De nem az ilyen töltött vazelines golyós megoldások azt még a kvák se vállalják mert gxcire fájdalmas
4/7 anonim válasza:
2. Hát pedig sok nő méregeti és meg csináltatja hogy minél nagyobb legyen.
Pont olyanok mint a pöcs méregetők, valami defekt van náluk.
5/7 anonim válasza:
Ha 15 éves vagy, akkor még teljesen rendben van, felnőtt férfiaknál elég röhejes tevékenység.
6/7 anonim válasza:
Inkább a hosszút szeretem. Nem igazán érdekel a dolog, van megfelelő partnerem.
7/7 anonim válasza:
#2 Ja mert mindig a pasinak van kis farka, sose a csajnak nagy hüvelye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!