Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak közt a farokméregetés szerintetek a nők közti fenék vagy mell méregetéssel egyenlő?
Szóval itt az a kérdés hogy ami a férfiak közt farokméregetés (centi, átmérő stb.) az a nők közt pontosan a fenék forma feszeség stb. vagy a mell nagyság forma stb.-vel összehasonlítható?
Tehát szerintetek melyik a farokméregetés megfelelője a nőknél, fenék vagy a mell méregetés?
És ha tudod indokold is meg:)
Szerintem nem egészen. A mell és a fenék is olyan, hogy inkább az a jó, ha formás, mivel ha túl nagy, egyik sem szép. Meg ez nem olyan, hogy pontosan le tudnád mérni, stb. Szóval nem.
A nők nem annyira versengő típusok, mint a férfiak, akik képesek akár összeverekedni is. Itt inkább indirektbe megy a versengés, sose direktbe.
Na akkor mégegyszer a kérdést, fenék méregetés vs mell méregetés.
Oké hogy este van de na...
3
Ezt rosszul látod szerintem, a nők versengőbbek mint a férfiak.
Szerintem nem.
Mivel a nők 90%a eleve úgy van vele hogy a fonyjadt melle a puhos se gge meg a büdös pi naja főnyeremény szintű és döntő opció egy kapcsban.
Helyesbítek: inkább nők közti fenék vagy mell nézegetéssel/,fogdosással egyenlő
De a lányok csinálnak sokkal cifrábbakat is. Pl szájra puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!