Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elmenni szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni szex közben?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, lassan 19 leszek, a párom 22. Ezelőtt nem voltam mással, ő nekem az első. Néhány hónapja feküdtünk le először. Az első alkalmat nem számolva mindig jó vele, türelmes, szépen felépíti az egészet, nem sieti el az előjátékot és nem is tart túl rövid ideig a dolog, mégis egyszerűen nem megy! Előtte mikor még nem szexeltünk, más módon ki tudott elégíteni. Kicsit több időbe telt, mint amikor magamnak csinálom, de sikerült neki. Hibás vagyok, mert van hogy eljátszom, de nem túl gyakran azért azt sem. Mikor a végén beszélünk róla, szoktam mondani hogy nem sikerült, és próbál rajtam segíteni de a legtöbb esetben akkor is az a vége hogy eljátszom, mert már cikinek tűnik. A másik pedig hogy van hogy váltig állítja, hogy ő bizony érezte hogy elmentem.

Valóban nem érezném ha a csúcsra értem? Mert eddig rendes szex közben meg csak a közelében sem jártam annak amikor masztiztam.

tegnapelőtt 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Azt tudni fogod ha elélveztél. De ez a színészkedés nem vezet semmi jóra.

Ha szex közben nem tudsz elmenni akkor utánna elégítsen orálisan.

tegnapelőtt 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon sok nálad, jó pár évvel idősebb hölgy létezik, akik még sosem jutottak el kizárólag közösülés során az orgazmusig.

Ezen úgy lehet segíteni, hogy a párod az aktus előtt vagy után orálisan, esetleg kézzel a csiklódat ingerelve kielégít.

Vagy kézzel rásegítesz a dolgokra a szex során.

Biztos éreznéd, ha orgazmusod lenne, mert ez azért általában elég intenzív dolog. Gondolom mikor maszturbáltál, vagy a párod ,,más módon" kielégített, már te is érzékelted.

tegnapelőtt 21:12
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Igen hibás vagy! Abban, hogy eljátszod, becsapod vele a párod is, meg saját magad is! Éket versz a bizalom kötelékbe a helyett, hogy őszinte lennél. Erről sürgősen szokjál le!!!

Hogy miért nem tudsz dugás közben elmenni:

a) Rágörcsölsz, márpedig úgy nem fog menni. Engedd el magad és élvezd. Orgazmus mint pillangó a réten, ha kézzel-lábbal hadonászva kergeted akkor elillan, ha csak gyönyörködsz a reptében akkor előbb-utóbb a te virágodra is alábszáll.

b) Jah, igen nagy lyukak vannak az iskolában a szexuális felvilágosítással. Nem mondják el többek között azt sem, hogy NINCS minden nőnek vaginális orgazmusa! Nem vagyunk egyformák. Nem az a cél hogy márpedig dugás közben mindenképpen, hanem az hogy élvezzétek az erotikát, a gyönyört. Ha csiklóval jutsz el a csúcsra akkor úgy csináld, nem ezerféle módot kell kitalálni, hanem megtalálni ama egyet ami a legjobb és azon az úton járni!

tegnapelőtt 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
A volt feleségem is ilyen volt, nagyon ritkán élte meg a hüvelyi orgazmust, de ha közösülés közben a csikóját is simogattam, akkor már rendben volt. Ha úgy sem, akkor bizony kinyaltam rendesen. Viszont vannak helyzetek, amikor a közösüléskor nő az átlagosnál sokkal több ingert, mint máskor. Egyik kedvencünk volt, amikor egy asztalra támaszkodott, én meg hátulról támadtam. (A puncijába.) Három perc múlva jajgatva, remegve élvezett. Én is. Próbáljátok ki, hátha segít.
tegnapelőtt 21:26
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Egy darabig én is ebben voltam és igazából rájöttem hogy feszült voltam és nem tudtam magam elengedni kellőképpen...

Nos ez volna az első lépés, a második nekem az volt hogy sok újdonságot csináltunk és kiprobaltunk csomó mindent ami nagyon felizgatott.

Sokszor olyat is ami komfort zonamon kívül volt pl azt hogy a fenekemet is izgatta vagy hogy megkotozott és úgy csináltunk és az valahogy kihozta belőlem az orgazmust

Szóval én azt mondom hogy lazulj el aztán csinálj olyan dolgokat amiket eddig nem az kellően fel tud izgatni

21l

tegnapelőtt 21:41
 6/14 anonim ***** válasza:
6%

Az én tanácsom az lenne, hogy dobd ezt a srácot, és keress egy igazi férfit, aki tudja, hogy mi kell egy fiatal nőnek

Ha néhány hónapja tart ez a dolog, akkor ez azt jelenti, hogy a srác hónapok alatt nem tudta megtanulni kezelni a tested. Sajnálom, de ez egy kétbalkezes fickó.

Mondjuk maradhatsz vele, de szerintem ne várj tőle csodát, ez már így marad.

tegnapelőtt 22:04
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Még valami:

Ha én eljutnék arra a "szintre" egy nővel, hogy hosszú hónapok alatt sem tudom kielégíteni, akkor önként távoznék a kapcsolatból.

Egy férfinak ugyanis mindegy, mert egy férfit könnyű kielégíteni egy nőt azonban nem. És egy hétköznapi nőnek szüksége van szexuális kielégülésre, szóval nem várnám el, hogy az ügyetlenkedésem elnézze.

#6 voltam

tegnapelőtt 22:16
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Adj több időt a dolognak, és ami a legfontosabb ne színleld az orgazmust. Mert ezzel félrevezeted a párodat. Ha érzed hogy most közel jársz, azt jelezd neki. Kisérletezzetek mi a jó neked. Nincs ebben semmi ciki, sok nő egyáltalán nem képes elélvezni.
tegnapelőtt 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon hasonló cipőben jártam ennyi idősen én is az első párommal. A saját tapasztalatomból írnék pár dolgot Neked:

1. Ha magadnak tudod hogy érsz el orgazmust, akkor jó tud lenni ha esetleg közösen önkielégítetek, sokat lehet tanulni belőle.

2. Írod, hogy szex előtt ment köztetek a dolog és el tudtál menni. A nők nagyrészének csak a csiklóján keresztül van orgazmusa (igazából csak ilyen, csupán a hüvelyinek nevezett verziónál a csikló testben futó részét izgatják) Ezt próbáljátok meg valahogy visszahozni.

3. NE játszd meg az orgazmust. Magadnak is hazudsz, és a párodnak is. Ő pedig ebből a tapasztalatból kiindulva azt fogja hinni, hogy mindent tökéletesen csinál, hát persze, hogy legközelebb is így fogja, mert ez volt a "jó" neked. Egyre nehezebb lesz utána kimagyaráznod, hogy ez valójában végig nem volt célravezető.

4. Próbálj meg lazulni, az orgazmus szuper ha van, de nem áll mindenen felül. Minél inkább rágörcsölsz, annál rosszabb lesz, ez egy ördögi kör. A nők legnagyobb szexuális szerve az agyuk, ez azt jelenti, hogy a gondolataid és gátlásaid szuperül leszigetelik az orgazmust ha stresszelsz rajta.

5. Végezetül a saját tapasztalatom: én 4 évig voltam egy ugyan ilyen dinamikájú kapcsolatban, már azt hittem velem van a baj, hogy nem tudok elmenni, miközben a párom minden tőle telhetőt megtesz. Teljesen rá voltam feszülve erre a teljesítménykényszerre, persze annál rosszabb volt minden. Ez az egész kapcsolatunk (szintén első) alatt végig jelen volt. Később ahogy érettebb lettem és tapasztaltabb rájöttem, hogy 18 évesen nem is jól és nem is eleget kommunikáltam arról mire van igényem és mi esik jól. Azóta volt pár hosszabb-rövidebb kapcsolatom, a jelnlegi partneremmel minden alkalommal kivétel nélkül van orgazmusom, de ez egy nagyon hosszú önismereti út eredménye. :D Szóval ne add fel, semmi baj nincs veled, tök fiatalok vagytok és nem is régi a kapcsolatotok, csak össze kell csiszolódni, és mindenek előtt őszintének lenni. :) Hajrá!

tegnapelőtt 22:28
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Egy biztos: legalább egyikőtökkel van valami gond.
tegnapelőtt 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!