Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valós lehet, hogy egy nő csak szex közben tud elmenni? Orálnál, ujjazásnál, illetve masztinál sem, de nem is szokott.
Figyelt kérdés
Szexelni is pár éve szexelt. Hogy bírja ki? 42 éves nőről van szó.okt. 17. 14:38
1/5 anonim válasza:
Egyszer egy leszbi lánnyal szexeltem. Ő csak ujjazástól tudott elmenni. Se nyalás, se vibri, semmi más. Csak ujjazás.
2/5 anonim válasza:
Nem szeretem,ha ujjaznak.A nyalástól valtozó,madztizni nem szoktam.
3/5 anonim válasza:
Nekem eddig mindig elélvezett az a nő akit nyaltam vagy kézzel izgattam. Nem emlékszem olyanra hogy ne tudott volna elélvezni. Bár a kilencvenes évektől szexelek, de a partnereim száma nem lépi át a 15-öt. Szóval ez nem túl nagy merítés törvényt alkotni.
4/5 anonim válasza:
Ujjazástól simán elélvezek többször is. 31/N
5/5 anonim válasza:
Mondjuk a masztit nem értem, mert ott pont úgy tudja magának csinálni ahogy a legjobb, hisz ő érzi jobban mint egy pasi. A többi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!