Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Gáz, hogy nem szeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gáz, hogy nem szeretek nyalni?

Figyelt kérdés
Az ujjazás még elmegy, de én leginkább dugni szeretek. A nyalás hiánya nektek teljes dealbreaker? 18F

jan. 3. 17:51
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
#18: nem törődök csak magammal, a nyaláson kívül bármi egyébben benne vagyok, ujjazás, anál, akármi.
jan. 3. 18:22
 22/40 anonim ***** válasza:
88%
Anál? :D Persze, magadért.
jan. 3. 18:24
 23/40 anonim ***** válasza:
65%

Csak nyugodtan húzogasd otthon a pöcörőd, nem kell a csajokat háborgatnod.

Ha úgy is szűz vagy akkor meg még ne ilyeneken járjon az eszed.

jan. 3. 18:25
 24/40 A kérdező kommentje:
#23: Nem vagyok szűz, több csajom is volt már, egy sem igényelte. Csak nemrég egy beszélgetésben jött elő ez a téma, de úgy látom, itt mindenki a végletekig háklis rá.
jan. 3. 18:27
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem szeretsz benne?

Volt rossz élményed?

Pl ápolatlanság miatt?

jan. 3. 18:27
 26/40 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is undorító a szopás, megértelek
jan. 3. 18:31
 27/40 anonim ***** válasza:
75%
Nálam pont fordítva van, nem is szex az ha nem tudom néhányszor a csúcsra juttatni a párom orálisan!
jan. 3. 19:04
 28/40 anonim ***** válasza:
75%
Amennyiben a férfi nem szeret szólok a legjobb barátnőmnek.
jan. 3. 19:05
 29/40 anonim ***** válasza:
84%
Egy sem igényelte? Biztos vagy te ebben? Vagy lehet csak nem szóltak, hogy egyébként vágynának rá?
jan. 3. 19:08
 30/40 anonim ***** válasza:
87%
Az análban is benne vagy? És ha azt kérné a barátnőd, hogy ő dughasson meg téged egy felcsatolhatóssal, abban is benne lennél?
jan. 3. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!