Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz, hogy nem szeretek nyalni?
Figyelt kérdés
Az ujjazás még elmegy, de én leginkább dugni szeretek. A nyalás hiánya nektek teljes dealbreaker? 18Fjan. 3. 17:51
21/40 A kérdező kommentje:
#18: nem törődök csak magammal, a nyaláson kívül bármi egyébben benne vagyok, ujjazás, anál, akármi.
jan. 3. 18:22
23/40 anonim válasza:
Csak nyugodtan húzogasd otthon a pöcörőd, nem kell a csajokat háborgatnod.
Ha úgy is szűz vagy akkor meg még ne ilyeneken járjon az eszed.
24/40 A kérdező kommentje:
#23: Nem vagyok szűz, több csajom is volt már, egy sem igényelte. Csak nemrég egy beszélgetésben jött elő ez a téma, de úgy látom, itt mindenki a végletekig háklis rá.
jan. 3. 18:27
25/40 anonim válasza:
Mit nem szeretsz benne?
Volt rossz élményed?
Pl ápolatlanság miatt?
26/40 anonim válasza:
Szerintem is undorító a szopás, megértelek
27/40 anonim válasza:
Nálam pont fordítva van, nem is szex az ha nem tudom néhányszor a csúcsra juttatni a párom orálisan!
28/40 anonim válasza:
Amennyiben a férfi nem szeret szólok a legjobb barátnőmnek.
29/40 anonim válasza:
Egy sem igényelte? Biztos vagy te ebben? Vagy lehet csak nem szóltak, hogy egyébként vágynának rá?
30/40 anonim válasza:
Az análban is benne vagy? És ha azt kérné a barátnőd, hogy ő dughasson meg téged egy felcsatolhatóssal, abban is benne lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!