Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz, hogy nem szeretek nyalni?
Figyelt kérdés
Az ujjazás még elmegy, de én leginkább dugni szeretek. A nyalás hiánya nektek teljes dealbreaker? 18Fjan. 3. 17:51
11/40 A kérdező kommentje:
#8: Igen, persze, de valahogy a szopás az olyan természetesebb, az hozzátartozik az egészhez. Szerintem.
#9: Köszi?
#10: Végre, köszönöm! :)
jan. 3. 18:08
12/40 anonim válasza:
A szopás és a nyalás pont ugyanannyira természetes dolgok, amit értenél, ha számítana neked a kölcsönösség, de láthatóan csak magadra gondolsz. Elég szomorú, de mindegy, te fogsz nem kelleni senkinek.
13/40 anonim válasza:
Én férfi vagyok, nemtom te hogy vagy vele, de amikor én belevoltam őrülve az aktuális szerelmembe majd megvesztem hogy zabálhassam.
14/40 A kérdező kommentje:
#13: én inkább abba vagyok beleőrülve, hogy megdughassam. 😅
jan. 3. 18:15
15/40 anonim válasza:
Legjobb barátnőm nem szeret szopni. Undorodik tőle. Egy férfi is undorodhat a nyalástól.
16/40 anonim válasza:
Ez egyértelmű, sok állat is csak eddig jut el.
17/40 anonim válasza:
Mitől lenne a szopás természetesebb mint a nyalás? Miért tartozna jobban hozzá az egészhez?
18/40 anonim válasza:
Akkor gáz, ha te viszont elvárod a szopást, hiszen a jó szexuális élet alapja a kölcsönösség.
Mindenesetre nekem nem kéne olyan pasi, aki nem nyal és aki ennyire csak magával törődik. Könnyen találni ennél jobb partnert.
19/40 anonim válasza:
Nekem nagy szükségem van a nyalásra, szinte kötelező. A szexnek nálam nagyon fontos része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!