Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazi lúzer a magabiztos, kisebb mérettel rendelkező férfi?
Az egyik barátomnak nem túl combos a mérete (többes szituban láttam). Ettől még az egyetemen végig bomba csajai voltak, élen járt minden buliban, két gyerekes boldog családapa, középvezető egy bankban, ház, kocsi, külföldi nyaralás, s még bulizni is eljár időnként.
Ja biztos lúzer, s az igazi menő akinek hosszú a puska de phinát csak képen látott és naphosszat csak otthon veri magának 😂
Az a lézer aki így áll hozzá
Nagyon sok kis farkúnak van felesége családja szóval ha tényleg. Lézerek lennének akkor nagyon sok egyedülálló pasi lenne a világon
N
Nem szoktam embereket lúzernek nevezni, de szerintem a témában a legikábbb vesztes lelki beállítódás az, amikor egy férfi normális péniszmérettel méretkomplexusos, és mellé még azt is bebeszéli magának, hogy a női orgazmus kulcsa a péniszméret.
Ez már nem is az önkorlátozás, hanem a lelki önbántalmazás szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!