Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igazi lúzer a magabiztos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazi lúzer a magabiztos, kisebb mérettel rendelkező férfi?

Figyelt kérdés
jan. 3. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Mi bajod van?!
jan. 3. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Az egyik barátomnak nem túl combos a mérete (többes szituban láttam). Ettől még az egyetemen végig bomba csajai voltak, élen járt minden buliban, két gyerekes boldog családapa, középvezető egy bankban, ház, kocsi, külföldi nyaralás, s még bulizni is eljár időnként.

Ja biztos lúzer, s az igazi menő akinek hosszú a puska de phinát csak képen látott és naphosszat csak otthon veri magának 😂

jan. 3. 13:43
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Az asszonyának csak a pénzétől van orgazmusa. Pont hogy a csóringer nagyfarkúakkal dugnak félre ezek a nők.
jan. 3. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem, kérdező, Te vagy a lúzer, aki itt látatlanban más feleségét leszólod.
jan. 3. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem mindketten rossz vàgányon vagytok. Lúzernek gondolni valakit a faszmérete alapján ugyanolyan tévedés, mint az élet értelmét, lényegét állásban, kocsiban, házban, külföldi nyaralásban látni és mérni.
jan. 3. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Az a lézer aki így áll hozzá

Nagyon sok kis farkúnak van felesége családja szóval ha tényleg. Lézerek lennének akkor nagyon sok egyedülálló pasi lenne a világon

N

jan. 3. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
16 cm vagyok kedves kérdező... Megszámlálhatatlan csajt fektettem le.. és valahogy mindig lett 2.3 . Sokadik alkalommal is szex.. tudod miért ?? Mert érteni kell a nőkhöz... És vissza járó lesz. Van nagy farkú ismerősöm.. annó csak pénzért kapott puncit.... Mert lúzer... Élete első nője akit nem pénzért vett azt gyorsan feleségül is vette, de hát az kb ugyen olyan gyopa mint a nagy farkú lúzer ..
jan. 3. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
46%

Nem szoktam embereket lúzernek nevezni, de szerintem a témában a legikábbb vesztes lelki beállítódás az, amikor egy férfi normális péniszmérettel méretkomplexusos, és mellé még azt is bebeszéli magának, hogy a női orgazmus kulcsa a péniszméret.

Ez már nem is az önkorlátozás, hanem a lelki önbántalmazás szintje.

jan. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!