Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek akik feküdtek le rokonnal?
Figyelt kérdés
Ez tényleg létezik a valóságban vagy csak a neten?
Kiváncsi vagyok
tegnapelőtt 09:04
1/11 anonim válasza:
Vérszerinti rokonnal nem, csak mostoha testvérrel.
2/11 Eric Griffin válasza:
Elnézve, hogy ezen az oldalon mennyi az írástudatlan/szövegértési problémával kűzdő, vagy csak szimplán beteg elméjű... Valószínűleg elég nagy % dugott már innen rokonával
4/11 anonim válasza:
Igen. Csak évekkel később derült ki, hogy szegről végről rokon, amikor anyám magyarázta a szokásos ki-kicsoda, micsoda hülyeségeit ebéd közben. Ha jól számoltam legfeljebb ilyen negyed unokatestvér lehet. Nem tehettünk róla, szerintem ő még most se tudja.
5/11 anonim válasza:
Vannak. Apa lányával, fiú anyjával, beszéltem velük.
6/11 anonim válasza:
Végül is , nem kellett senkinek sem ki mozdulni hozzá , megoldották házon belül .
9/11 anonim válasza:
Lény ghecik az ilyenek. Nem valódiak.
10/11 anonim válasza:
Vérrokonnal nem
Sógorral igen
Mostoha unokatesóval igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!