Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők mit élveznek a lovagló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit élveznek a lovagló pózban?

Figyelt kérdés

Nekem, velem közel azonos, vagy nálam nagyobb tömegű nővel, nem jó ez a póz, mert olyan semmilyen, vagy inkább fájdalmas érzés.

A semmilyen alatt azt érzem, mint ha nem is lenne péniszem. A fájdalmas alatt meg azt, ahogyan a folyamatos dörzsöléstől elkezd égni a testemet ott borító bőr. Szóval nekem ez kakszi érzés, főleg a fájdalom miatt. Én abban nem találok semmi élvezeteset sem, míg az exem meg teljesen odáig volt ettől.

Mit gondoltok erről?

jan. 3. 07:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
Hát ez jó kérdés, mekkora kéne neki. Az enyém 15/4, és mint írtam, szinte mindig van orgazmusa tőle. Inkább misszionáriusban érzem kevésnek sokszor, úgy nehezebb odaférni.
jan. 4. 07:49
 12/13 A kérdező kommentje:

Mondjuk az ilyen akcióhoz megfelelő teherbírású ágy is kell.

Rendes a barátnődtől, hogy közben azért tartja is magát a combjaival. Amiről én írtam, ott nem volt ilyen, sőt, még szinte nyomta is lefelé magát, gondolom azért, hogy érezzen is valamit.

Előttem a férjének jó nagy botja lehetett és ahhoz volt már hozzászokva. Teherbe se tudott már esni, annyira kész volt odalent.

jan. 4. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

"Mondjuk az ilyen akcióhoz megfelelő teherbírású ágy is kell."

Hát igen, lehet ezzel szúrkálódni, meg viccelődni, de amíg az albérletbe laktam, tényleg beszakadt az ágybetét alattunk. Hozzáteszem, hevesen szeretjük nyomni, lehet egy vékonyabb csajjal is ez lett volna abban a tempóban. Jelenlegi lakásomban azért jó masszív az ágy szerencsére, nincs gond ezzel, de mikor együtt mozgunk, az hallatszik, és amúgy sem vagyunk csendben.

"Rendes a barátnődtől, hogy közben azért tartja is magát a combjaival. Amiről én írtam, ott nem volt ilyen, sőt, még szinte nyomta is lefelé magát, gondolom azért, hogy érezzen is valamit."

Hát igen, meg neki is jobb így szerintem. Hozzáteszem, a tévhittel ellentétben attól, hogy nagydarab, igencsak szűk a puncija.

"Előttem a férjének jó nagy botja lehetett és ahhoz volt már hozzászokva. Teherbe se tudott már esni, annyira kész volt odalent."

Azért az már kemény. Mondjuk az se normális, ha valakinek nagy a farka, de erőből méhszájig nyomja, az fájdalmas is tud lenni a nőnek és veszélyes is. Nekem mint írtam, nem nagy, de bizonyos pózokban, pl kutyában, sikerül néha nekem is túl mélyre menni.

jan. 4. 10:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!