Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit élveznek a lovagló pózban?
Figyelt kérdés
Nekem, velem közel azonos, vagy nálam nagyobb tömegű nővel, nem jó ez a póz, mert olyan semmilyen, vagy inkább fájdalmas érzés.
A semmilyen alatt azt érzem, mint ha nem is lenne péniszem. A fájdalmas alatt meg azt, ahogyan a folyamatos dörzsöléstől elkezd égni a testemet ott borító bőr. Szóval nekem ez kakszi érzés, főleg a fájdalom miatt. Én abban nem találok semmi élvezeteset sem, míg az exem meg teljesen odáig volt ettől.
Mit gondoltok erről?
tegnapelőtt 07:50
1/13 anonim válasza:
Én kvázi semmit mert az első 5 percben begörcsöl a combom és meg merevedek mozdulni se tudok úgy kell a pasinak le löknie
2/13 anonim válasza:
Vagy sosem szexeltél még lovaglópózban, vagy valamit nagyon rosszul csinált a csaj.
4/13 anonim válasza:
Egy lánnyal volt akivel így csináltuk. Imádtam baromi jólnézetki,és tudtam markolászni a dudáit meg a seggét.
5/13 anonim válasza:
Nem tudom ki, hogy csinálja de férjemnek ez a kedvenc.
6/13 anonim válasza:
Ha nagy a pasi farka és vonzó akkor jó érzés.
7/13 anonim válasza:
Hát nekem se valami nagy élmény.
Lehet mert igy passzivitásba kényszerülök,illetve így érzem.
Nem is áll sokáig a farkam.Ilyenkor pózt váltunk.
36F
8/13 anonim válasza:
Na ez igencsak érdekes, pláne amit a nagyobb tömegről írtál. Nálam is ugyanez volt, elég sok barátnőm volt, mindenféle testalkattal, de nagyobbrészt vékony, akár sportos csajok is. Szinte senki sem tudott úgy igazán, rendesen meglovagolni, sokszor lankadtam is le így. Aztán ironikus módon a legjobban a jelenlegi barátnőm csinálja, aki 110 kg felett van, olyan jól meglovagol, hogy sokszor vissza kell tartsam, hogy ne élvezzek bele néhány perc után. Nyilván nem ugrál rajtam a súlyával, de ha térden tartja magát, és eltalálja a jó poziciót, hogy beleüljön, akkor elképesztően jó. Persze van 1-2 dolog ami engem is zavar, pl hogy nagy a hasa és rálóg az enyémre, és ha picit nem figyel és elengedi magát, akkor azért érzem a súlyt... De összességében kárpótol, és isteni, mikor a hatalmas mellei az arcomban vannak.
9/13 anonim válasza:
Ja és hozzáteszem, a barátnőm 10ből 9 alkalommal így lovaglóban tud elmenni.
8as voltam.
10/13 A kérdező kommentje:
#9 Mekkora kell egy 110 kilósnak ehhez? (Vastagság és hosszúság?)
tegnap 07:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!