Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anális szexnél amikor nyögtök nagyon az fájdalmat jelez vagy élvezitek?
"Csak úgy jó, ha mindkettőnknek jó"
Ezt a férfiak is tudják? 😂😂
A feleségemnek sokáig rágtam a fülét,hogy próbáljuk ki az anált.Egyszer végre ráállt,de gumival,sok síkosítóval és ha azt mondja:állj,akkor állj.
Ment is a dolog,már kicsit bent voltam,amikor észrevettem,hogy arcát a párnába fúrva sír.Soha többé nem emlegettem.Azt azért megkérdeztem,miért nem szólt.Azt felelte,hogy nekem akart örömet okozni.Hát milyen öröm az nekem,ami neki fáj?
Telt-múlt az idő,mocorgott bennem a kisördög,egyszer meglátogattam egy fizetős hölgyet,aki ilyen szolgáltatásra is kapható.Mondtam,hogy mit szeretnék,azt felelte semmi gond,álljak a kiskapuhoz és amikor szól,akkor hajrá,de ha végeztem,vigyázzak,nehogy a gumi bennmaradjon.
Hát skacok,nem is volt olyan nagy élmény!Benn még tágasabb volt,mint eggyel odébb,talán nem is kéne erőltetni.Max újdonság,nem több.
Ha fáj vmi akkor fáj. Nem tudnék közben nyögni. Plusz nem vagyok hangosabb anál közben, mintha a puncimban lenne
Szex közben meg azt csinálom ami jól esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!