Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, anális szexnél amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, anális szexnél amikor nyögtök nagyon az fájdalmat jelez vagy élvezitek?

Figyelt kérdés
Legutóbb a haverom a barátnőjével csinálta, sajnos nekem nincs én csak hallottam őket és mondtam havernak, hogy elég hangosak voltak, mire mondja, hogy ja, mert seggbe kapta a párja most. Rendesen sikoltozott a csaj, azt hittem szenved, de azt mondta haver, hogy hülye vagyok, élvezte és a csajon se láttam panaszt másnap, hogy baja lett volna, bár nem tudom, hogy bírt wc-re ülni és fájdalom nélkül járni.

jan. 2. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%

"Csak úgy jó, ha mindkettőnknek jó"

Ezt a férfiak is tudják? 😂😂

jan. 2. 23:37
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem hinném, hogy hangosabb lennék mikor a pasim a popsiban van.
jan. 2. 23:58
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Én direkt hangosan nyögök, mert úgy jobban fizetnek.
jan. 3. 00:01
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
#11 Amelyik férfi nem tudja, az ad okot rengeteg nőnek a férfigyűlöletre. 2025 van, ideje lenne úgy viselkedni, mintha a férfiak is képesek lennének az agyukat is használni a farkukon túl. Szerintem lehetséges, több ilyen férfit ismerek.
jan. 3. 00:19
 15/20 anonim válasza:
Ez mindenkinek más . De kepzelheted milyen fájdalmas lehet
jan. 3. 01:08
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

A feleségemnek sokáig rágtam a fülét,hogy próbáljuk ki az anált.Egyszer végre ráállt,de gumival,sok síkosítóval és ha azt mondja:állj,akkor állj.

Ment is a dolog,már kicsit bent voltam,amikor észrevettem,hogy arcát a párnába fúrva sír.Soha többé nem emlegettem.Azt azért megkérdeztem,miért nem szólt.Azt felelte,hogy nekem akart örömet okozni.Hát milyen öröm az nekem,ami neki fáj?

Telt-múlt az idő,mocorgott bennem a kisördög,egyszer meglátogattam egy fizetős hölgyet,aki ilyen szolgáltatásra is kapható.Mondtam,hogy mit szeretnék,azt felelte semmi gond,álljak a kiskapuhoz és amikor szól,akkor hajrá,de ha végeztem,vigyázzak,nehogy a gumi bennmaradjon.

Hát skacok,nem is volt olyan nagy élmény!Benn még tágasabb volt,mint eggyel odébb,talán nem is kéne erőltetni.Max újdonság,nem több.

jan. 3. 05:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja gxcire fáj
jan. 3. 08:11
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
#16-os. Te a feleséged mellett (aki tényleg mindent is megtett) fizetőshőz mentél csak emiatt? Tudott róla szegény h csalod?
jan. 3. 08:17
 19/20 A kérdező kommentje:
16-os: pedig én nagyon szeretném a lány fenekét dugni ha lenne barátnőm, nekem nem is a lyuk a lényeg hanem az, hogy a gömbölyű farpofái közé tehetem be és közben a nyögése nagyon izgatna.
jan. 3. 11:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha fáj vmi akkor fáj. Nem tudnék közben nyögni. Plusz nem vagyok hangosabb anál közben, mintha a puncimban lenne

Szex közben meg azt csinálom ami jól esik

jan. 3. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!