Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, anális szexnél amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, anális szexnél amikor nyögtök nagyon az fájdalmat jelez vagy élvezitek?

Figyelt kérdés
Legutóbb a haverom a barátnőjével csinálta, sajnos nekem nincs én csak hallottam őket és mondtam havernak, hogy elég hangosak voltak, mire mondja, hogy ja, mert seggbe kapta a párja most. Rendesen sikoltozott a csaj, azt hittem szenved, de azt mondta haver, hogy hülye vagyok, élvezte és a csajon se láttam panaszt másnap, hogy baja lett volna, bár nem tudom, hogy bírt wc-re ülni és fájdalom nélkül járni.

jan. 2. 22:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Mind a 2 az análnál legalábbis nálam az élvezet és a fájdalom kéz a kézben jár...

19l

jan. 2. 22:48
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
A többség azért nem az örömtől nyög meg sikolt...
jan. 2. 22:53
 3/20 A kérdező kommentje:
Gondolom azért a bélfalat keményen döfködi a pasi farka, az pedig kemény nyilalásokkal, nyomásérzéssel járhat, amitől lehet is sikoltozni :/ Nem is hiszem el annyira hogy ezt lehet élvezni.
jan. 2. 22:56
 4/20 anonim ***** válasza:
20%
Roppant módon élvezi a belük a péniszt.
jan. 2. 22:59
 5/20 Lazy Lover ***** válasza:
19%
Jó buta vagy élvezik nagyon söt el is élveznek tőle
jan. 2. 23:03
 6/20 anonim ***** válasza:
37%
Annak gyönyör csak aki élvezi a fájdalmat. Nem természetes dolog a végbélbe rakás. Egyetlen egyszer próbáltam meg kíváncsiságból. Aki ezt élvezi annak valami nem okés fent. Ha nem elég egy pasinak a hüvelyem keressen egy meleg palit helyettem
jan. 2. 23:08
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha nyögök, akkor élvezem. Ha valami kellemetlen, akkor azt szavakkal jelzem, egyértelműen.
jan. 2. 23:18
 8/20 anonim ***** válasza:
45%

7-es nő,hölgy!

Ez is igaz...

jan. 2. 23:20
 9/20 anonim ***** válasza:
12%

A nők som mindent megtesznek a pasinak, hogy őket gondolják a legnagyobb k.rvának az ágyban.

Ha nem is élvezte akkor is csinálja és másnap nem látsz rajta semmi rosszat, hiszen ez is le volt tudva, kész, nem aggódik rajta.

jan. 2. 23:25
 10/20 anonim ***** válasza:
81%
Én csak akkor nyögök ha jó, ha fáj, azt mindenképpen érthetően jelzem és akkor változtatunk valamit. Csak úgy jó, ha mindkettőnknek jó, senkinek se javaslom, hogy "titkolja" ha fáj.
jan. 2. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!