Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog, amit ki szeretnél próbálni szexben, de eddig nem merted, vagy nem volt rá lehetőséged? Vagy olyan, ami csak izgat de tudod hogy sosem fogod megtenni?
Figyelt kérdés
jan. 2. 10:44
11/20 anonim válasza:
Igen. Megujjazni egy kvázi ismeretlen netes lány seggét miközben ő masztizik, megnézni a páromat ahogy seggbe dugják, kéz lány verje ki és/vagy szóljon le egyszerre. Fizetni olyan lánynak egy kezimunkáèrt aki nem hivatásos csak ki szeretné próbálni.
12/20 anonim válasza:
Egy nem hivatasosnak fizetni tenyleg izgato lehet....
13/20 anonim válasza:
Megnézni ahogy egy idegen pasi a párom lábára élvez
14/20 anonim válasza:
Nagyméretű (40 vagy nagyobb), csodaszép női lábfejet szagolni, nyalogatni, szopogatni a lakkozott lábujjakat, arca temetni őket, minden millimétert csókolni, bekapni és gyengéden harapdálni a sarkakat és a farkamat kényeztetni a talpakkal, kiverni velük. F
15/20 anonim válasza:
Van. Hármasban csinálni, minden felállásban. Az is tetszene, ha szendvicstöltelék lennék, vagy az, ha nyalhatnám a puncit, miközben ki-be jár benne egy vastag 🌳sz. Akkor másik lánnyal is vágyam csinálni, illetve idősebb úrral, akinek nagy, de főleg vastag farka van.
16/20 anonim válasza:
A lábfétis kipróbálása egy nővel érdekes lehet.
17/20 anonim válasza:
Ami nagyon izgat, az a pisiszex. Hogy lesz-e rá alkalom? Nem tudom.
18/20 Rex Hunter válasza:
Egyszer volt nagyon jó oràlis szex egy félvér roma lánnyal akit tényleg kőkeményen leszopattam és bírta is. Hosszabb haja volt, amit meg lehetett markolni és rànyomtam, rajta tartottam, ràngattam a fejét, csípőmozgatàssal vadul dugtam a szàjàt és tényleg szó szerint taknyosra-nyàlasra szoptattam, hörgő hangot adott és a végén szàjba élvezéssel. Nagyon szeretnék talàlkozni egy ilyen lànnyal/nővel aki ezt megadnà újra
19/20 anonim válasza:
Kedves 18. Jó volt olvasni. Sajnos ezt elrontottad, ott helyben gyűrűt és papot kellett volna hivass.😁😁
Nekem ilyen a párom 13 éve, nem bántam meg 😁😉😁
20/20 anonim válasza:
Lenne sok minden de szeretnék olyan nővel lenni aki tényleg elég pervi és kiszolgálni a vágyait!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!