Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25 alatti fiatal lányokat kevésbé érdekli a szex ?
Figyelt kérdés
Én valahogy azt vettem észre a mostani 25-45 közti nők mintha jobban érdeklődnének a szex iránt, többet akarnának, illetve jobban örülnek egy átlag feletti méretnek. A 17-25 közötti csajokon azt veszem észre mintha nem volna olyan libidójuk, nem annyira örülnek meg egy nagyobb méretnek mint egy 30 éves nő. Mintha fontosabb lenne nekik az érzelem, programok stb és csak másod vagy harmadlagos a szex. Az idősebb csajoknál azt vettem észre 50-50 az arány hogy legyen jó kapcsolat, programok stb de azért jó szex is.jan. 1. 14:01
11/11 A kérdező kommentje:
27 évesen semmi gáz nincs szerintem ha 18 éves lánnyal vagyok. Ti nálatok nőknél más, pont ez az hogy egy nő mindig idősebbet akar, 17-20 éves lányok kb minimum 25 éves pasit akarnak.
jan. 1. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!