Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25 alatti fiatal lányokat kevésbé érdekli a szex ?
Figyelt kérdés
Én valahogy azt vettem észre a mostani 25-45 közti nők mintha jobban érdeklődnének a szex iránt, többet akarnának, illetve jobban örülnek egy átlag feletti méretnek. A 17-25 közötti csajokon azt veszem észre mintha nem volna olyan libidójuk, nem annyira örülnek meg egy nagyobb méretnek mint egy 30 éves nő. Mintha fontosabb lenne nekik az érzelem, programok stb és csak másod vagy harmadlagos a szex. Az idősebb csajoknál azt vettem észre 50-50 az arány hogy legyen jó kapcsolat, programok stb de azért jó szex is.jan. 1. 14:01
1/11 anonim válasza:
Engem minden életkorban az izgatott fel, hogy a férfi egyáltalán el tudja érni, hogy szexelni akarjak vele. Nem a f*sz érdekelt, hanem a férfi és hogy mit tud velem csinálni.
2/11 anonim válasza:
Minél fiatalabb, annál gátlásosabb. Jobban kötik a patriarhális normák.
3/11 anonim válasza:
Azok még iskolába járnak. Aki meg már dolgozik, közte és egy gimis csaj közt nehéz közös témát találni. Amíg én ezen agyaltam, elvitte valaki más. Én is mást találtam magamnak. Társkeresőn. A feleségemmel egy napon szültek. Ott láttam őt utoljára a szülészeten. Ilyen az élet.
4/11 anonim válasza:
Akkor hagyd őket békén, és keresgélj a saját korosztályodban (egyébként baromság, max veled nem akarnak semmit, ha jóval idősebb vagy).
5/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jóval idősebb. 27 vagyok. Az a korosztály amikor kelendő vagyok 17-45-ig 😀
jan. 1. 15:34
6/11 anonim válasza:
Egy értelmes nőt hidegen hagy a méreted. Legyél figyelmes, kreatív és pont lexarja, mekkora.
7/11 anonim válasza:
Az idősebb nőknek bejöhet, ha fiatalabb férfival szexelhetnek. A 17 évesek meg érthető, ha nem akarnak semmit.
8/11 A kérdező kommentje:
Fuu mennyi fogyatékos van itt .. nem arról van szó hogy nem akarnak semmit, pont hogy összejön velük de mintha szexben nem lenne akkora libidójuk, vágyuk mint az idősebb nőknek. Őket jobban érdekli a romantika stb
jan. 1. 19:38
9/11 anonim válasza:
Semmit sem tudsz az életről! Azt sem tudod hogy mikor teljesedik ki egy nő szexualitása! Fogykó!
10/11 anonim válasza:
Szerintem logikus, hogy valamennyi érzelmet is elvárnak. Ha nem megy a romantika, nehéz lesz ráhangolódni a szexre. Lehet, de csak lehet, hogy nem kielégítő a szex, így nem vágynak többre. Az meg már csak az én magánvéleményem, hogy egy majdnem 30 éves ne szinte tinikkel kavarjon meg jöjjön össze. Én 26 vagyok és nő, ha meglátok egy 18 körüli srácot, hát kölyök képe van. Inkább a saját korodból válogass, ahol már tapasztaltabbak, érettebbek a nők. Persze ha nem a kislányok kihasználása a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!