Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy a nők nagy farokra vágynak, de az én 17 centisemtől már rosszul vannak?
Figyelt kérdés
Azt mondják, ezt biztos nem tolom be nekik.dec. 31. 15:36
11/15 anonim válasza:
Ne általánosíts a 17cm meg nem számít kicsinek
Amúgy nem mind1 hogy 17cm és vékony vagy 17 cm és olyan vastag hogy a látványtól is befosol a félelemtől és fizikális fájdalmat kezdesz el érezni a vagonádba mert tudod hogy szét repedsz alatta
N
12/15 A kérdező kommentje:
17 cm nem benyomva és felülről mérve, egész pontosan 16,9 cm és átmérő 4,5 cm.
dec. 31. 18:18
13/15 Eric Griffin válasza:
Meg kellene mosni, és akkor nem lennének tőle rosszul
14/15 A kérdező kommentje:
Minden nap tusolok, veréb.
dec. 31. 18:21
15/15 Eric Griffin válasza:
Én vagyok a veréb? 1, ha igaz a kérdésed, egy lúzer vagy. Van egy farkad amit nem tudsz használni rendesen, illetve próbálod magad fényezni itt hogy jóképű vagy, meg felhívni magadra a figyelmet. Eléggé lúzer dolog.
Ha nem igaz, akkor kis farkad lehet, ha ilyet fantáziálsz. Szintén süllyedő hajó. Szóval ezt a veréb kijelentést azért gondold át újra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!