Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 évesen,hol lehet,csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen,hol lehet,csak szexre felszedni,65+ nőket?

Figyelt kérdés

dec. 31. 08:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem ezt a sok ellenséges válaszolót. Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben.

Az ellen bezzeg senki nem szól semmit amikor a 20 éves cicababák összefeküdnek 80 éves tatákkal (Hugh Hefner, Andy Vajna stb).

Arra senki nem gondol, hogy mondjuk esetleg egy ilyen idős nőbe nyugodtan bele lehet élvezni? Ennyi idősen már szabadon meg lehet tölteni őket, anélkül, hogy lenne esélye a teherbeesésnek.

Voltam egyszer egy 57 éves nővel, és olyan kellemes lazaság és magabiztosság sugárzott abból a nőből. Teljes kellemesen érezte magát a testében és minden olyan felszabadult volt.

Amikor lefeküdt és rámentem "megcsinálni" akkor csak feküdt és élvezkedett, annyit mondott "Ez az, adjad neki!". Amikor meg érezte, hogy mindjárt elélvezek akkor mondta, hogy "Add ki a g*ecit mind" miközben játszadozni kezdett a melleivel. (27F)

Igaz, köztünk "csak" 30 év különbség volt az ő javára. De megértem a kérdező logikáját is.

jan. 1. 03:32
 22/24 anonim ***** válasza:
73%
Régen voltam buszos kiránduláson Bécsben. Egy csomó idős, facér nő utazott. Szerintem a java ismerkedni akart.
jan. 1. 11:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Azert a csaj ki volt akadva amikor a 85 eves Hugh Hefnert kellett szopnia Mit gondolt mi a fenének hivták meg a playboy villába
jan. 1. 13:16
 24/24 anonim válasza:
Játszhatok a melleddel? -Igen, de nem vidd messzire!
jan. 1. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!