Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszon-harminc éves nők azért szüzek, mert nem mernek semmit?
Figyelt kérdés
Vagy azért nem mernek semmit, mert szüzek?dec. 30. 22:36
11/21 anonim válasza:
Én három nőtől kaptam ajándékba a szüzességét. Igen, én ezt ajándékként értékelem mert élete legnagyobb értékét adta nekem. Kettő a huszas éveinek elején volt, egy pedig 19 éves.
12/21 A kérdező kommentje:
Oké #11 nem irigyellek. Gyakorlatilag olyan nőkkel hemperegtél, akiknek legnagyobb értékük a szüzességük volt. Még szerencse, hogy én az empátiát, intelligenciát, őszinteséget, szorgalmat és humort keresem a nőkben. Így nem kell azzal szembesülnöm, hogy fontos dolgot veszek el tőlük.
Most akkor mondom egyértelműbben: számomra a szüzesség csak egy állapot.
dec. 31. 12:04
13/21 anonim válasza:
Szerelemből szeretném elveszíteni egy olyan férfival, aki viszont szeret. Eddig még nem hozott össze a sors ezzel a bizonyos férfival.
14/21 A kérdező kommentje:
#13 a 4 fal között gyakorit nyomatva ezután se fog összejönni. Ugyanis nem a sorson múlik, hanem azon teszel e érte.
jan. 1. 20:57
16/21 A kérdező kommentje:
#15, te pedig lepontozott vagy.
jan. 1. 23:31
18/21 anonim válasza:
Igényes férfi egyetért az első válasszal, igénytelen beéri olyannal is mint a 3-as válaszoló.
19/21 A kérdező kommentje:
Látom #18, azért vagy megint friss-regis, mert igényességed okán állandóan ki vagy tiltva. 🤣
jan. 2. 15:35
20/21 anonim válasza:
A kérdezőnek is ki van mosva az agya rendesen, az már egyszer biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!