Huszon- harminc éves nők, vélemény a piros színről?
Figyelt kérdés
Ma úgy gondoltam, hogy a fősuliban egy tört fehér felsőben, farmer nadrágban, meg beige kardigánban leszek. Ma már a második olyan helyen leszünk, ami több órája szellőzött, és olyan hideg lett, hogy a piros [link] kabátomat is felveszem. Inkább csajos vagy ciki, mi a vélemény, én szeretem a pirosat. 🙂2020. okt. 1. 14:25
1/9 anonim válasza:
Piros, vörös, bordó. Imádom mindet.
A csajosság az inkább a kabát fazonján múlik, nem a színen.
2/9 anonim válasza:
Ha szereted a pirosat akkor hordjad. Én személy szerint nem szeretem a pirosat mert feltűnő és amúgy sem tetszik. Egyébként ja csajos kabát és miért lenne ciki?
3/9 anonim válasza:
Nekem a kedvenc színem a piros, szóval támogatom. Amúgy meg, ha neked tetszik, ne törődj vele, ki mit gondol :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem tök jó ez a kabi, de nem fogsz benne megsülni? Nekem biztos túl meleg lenne, pláne úgy, hogy kardigán is van alatta. Ez egy télikabát.
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez szép kabát, bár nálunk közel sincs most annyira hideg, hogy ilyenre legyen szükség.
6/9 anonim válasza:
Van egy-két piros cuccom, amiket szeretek. Alapvetően szexi, dögös színnek tartom, főleg feketével kombinálva érvényesül ez a hatása.
Viszont csak bizonyos árnyalatai állnak jól, így alaposan meg kell néznem, mielőtt megveszek bármi pirosat.
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jól nézhettem ki. Elég vékony vagyok, a kövérítés nem nagy baj. 🤗
2020. okt. 1. 20:33
9/9 anonim válasza:
Mennyire kell önbizalom hiányosnak lenni ahhoz, hogy egy anonim oldalon szavaztasd meg, jól nézel-e ki... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!