Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 éves férfiak, ti heti hányszor maszturbáltok?
Figyelt kérdés
dec. 30. 18:47
1/13 anonim válasza:
Ha dolgozok akkor sajnos kimarad, de azon kívül átlag napi 2. 30/F
2/13 anonim válasza:
31 vagyok, napi 0-5. Hangulatfüggő, meg mennyire húznak fel.
Szex előtti napon kihagyom általában.
3/13 anonim válasza:
Akkor, amikor én annyi voltam, még használható volt a feleségem. Na meg a farkam is kemény volt. Elég volt a nehéz napokon hiányt pótolni. Most, hogy már nicsen szex egyáltalán, akár naponta sokszor. Mennyiség nincs előírva. Amennyi a csövön kifér. 67/F
4/13 anonim válasza:
heti 4-5 napon (ha sok a dolgom, 2-3 napon), de valamikor egy nap többször is
6/13 anonim válasza:
Heti 2-3x.
Szex az havonta 2, ha van. Elfáradunk, nincs energiánk belekezdeni, munka egyebek.
F
7/13 A kérdező kommentje:
És azért csináljátok mert nagyon kívánjátok is, vagy inkább csak megszokás/élvezet érzése?
dec. 30. 19:34
8/13 anonim válasza:
Én azért, mert nagyon kívánom is. Túlzásba nem akarok azért vele esni, menne több is, de mindig meghagyom a lehetőséget, hátha lesz szex is véletlen.
9/13 anonim válasza:
#7:
Általában felhúz valami inger. Legtöbb esetben ez beszélgető partnerrel való beszélgetés közben valami olyan téma. Még ha nem is chatszex, a fantáziát beindítja az is ki mit hogyan élt meg.
Ritkán van olyan is, hogy csak azért csinálom, hogy elaludjak, mert nem tudok aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!