Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szoktatok tabuk nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szoktatok tabuk nélkül chatelni?

Figyelt kérdés
dec. 30. 14:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%
Igen 32N
dec. 30. 15:37
 12/28 anonim ***** válasza:
21%

mert te olyan nagy szám vagy?

dec. 30. 15:48
 13/28 anonim ***** válasza:
27%
Valaki esetleg? 30/F
dec. 30. 15:50
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
#12 Szerintem olyan 6/10 vagyok. Hidd el nekem, valahányszor beszélgettem itt és képet küldött az illető, olyan arc volt, hogy ihaj. Jóérzésű nő és férfi gyorsan befejezi a beszélgetést. Na és ezek azok, akik rendszeresen írnak, hogy nem volna-e kedvem szexchatelni. Hát, köszönöm, velük nem :)
dec. 30. 15:57
 15/28 anonim ***** válasza:
27%
Ezek szerint ha jóképű lett volna valaki ,akkor benne lettél volna?
dec. 30. 16:00
 16/28 anonim ***** válasza:
65%
Szexchatnél amúgy mindkét fél maszturbál egyszerre, vagy hogy működik? Sose csináltam.
dec. 30. 16:02
 17/28 anonim ***** válasza:
44%
16:02 Ha őszintén és értelmesen csinálják szerintem az lenne a cél. Kár, hogy a feltételek manapsán már nagyon nehezen állnak öszze.
dec. 30. 16:13
 18/28 anonim ***** válasza:
57%

Aki normális annak szoktam válaszolni

De ha már látom hogy kitől jött a levél, sokszor meg se nyitom 🤣

dec. 30. 16:21
 19/28 anonim ***** válasza:
53%

már az összes tagtól kaptál privit és ismered a személyiségüket? :D

dec. 30. 16:39
 20/28 anonim ***** válasza:
65%

#16 és #17

Nem tudom mennyire általános, hogy mindketten maszturbálnak, mármint ha egyik oldalon nő van...próbáltam nőként, de igen logisztikázni kellett, hogy írni is tudjak, magammal is tudjak foglalkozni, meg még azzal is úgy igazán, hogy a másik mit írt. Ja, és persze hogy azért a ritmusa is megmaradjon a chatnek, ne üljön le a hosszú válaszidő miatt...

dec. 30. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!