Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szoktatok tabuk nélkül chatelni?
Figyelt kérdés
dec. 30. 14:11
4/28 anonim válasza:
Dehogy szoktak. Vagy csak nekem nem jön össze...
6/28 anonim válasza:
Itt? Nem. Egy fertő ami privátokban megy, kb egy éve meg sem nyitom.
7/28 anonim válasza:
Szoktak olyannal aki normálisan kommunikál velük ;) Velem általában szoktak ;)
9/28 anonim válasza:
Nem. Akit ismerek, azzal előfordul. De abban semmi fantáziát nem látok, hogy egy idegen, több, mint valószínű, hogy lúzer típusú férfit szórakoztassak, arra verje, hogy én leírom, miket csinálok másokkal, hogy szeretem, meg ilyenek. Mert hogy őt ez felizgatja. Mintha nekem ingyen kéne kiszolgálnom olyanok vágyait, akik nem tudnak nőt kapni. Párral, szexpartnerrel okés a dolog, de idegennel nem. Mindig elképzelem, milyen ábrázat van a másik oldalon és rámjön a viszolygás.
10/28 anonim válasza:
Nagyon régen sikerült utoljára nővel beszélgetnem itt hosszabb távon. Szerintem nem is nagyon sokan vannak már amúgy sem itt ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!