Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagydarab, pocakos, szakállas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagydarab, pocakos, szakállas maci és törékeny, aranyos csajszi felállásról mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A barátommal egymagasak vagyunk, de ugye ő 120-130kg én pedig 55-60kg között mozgok. Mit gondoltok amikor megláttok ilyen párt? (Furcsa látvány stb.) Gondolkodtok mégis hogy szexelhetnek?

dec. 30. 06:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Furcsállnám, ha látnék egy ilyen párt. Nem érteném, miért nem tudja lefogyasztani a férfit az a nő, ha neki normális alakja van, hogyhogy nem fontos neki, hogy néz ki a mellette lévő ember.
dec. 31. 12:04
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

11.

Hidd el, hogy vanmak olyan hatalmas szerencsés férfiak, hogy szinte teljesen mindegy hogy hogy néz ki, bombanő van mellettük.

Más meg azt sem tudja mit csináljon.

Folyamatosan fogyózik, konditerembe jàr, mértéktelenül zabálja Q10- et, sármos, jó megjelenésű, és még sincs nője.

Nem hogy bomba, még átlagos sem.

Kinek mit dobott a gép.

dec. 31. 13:37
 13/20 Senior Séf ***** válasza:
70%
Kérdező, mindenki magával van elfoglalva, nem veletek.
dec. 31. 14:47
 14/20 A kérdező kommentje:
11 Lehet nehéz elképzelni, de nekem kifejezetten bejön az ilyen típusú férfi. Tőlem hallotta először hogy valaki fizikailag vonzónak tartja, ami szerintem egyben aranyos és szomorú is.
dec. 31. 18:14
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

Rengetegszer látom a fordítottját is, azaz vékony, szikár vagy kifejezetten sovány férfi és telt, mondhatni "töltött galamb" testalkatú nő.

Sem ezzel, sem azzal nincs gond.

jan. 2. 11:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Magas maci alkat. Alacsony vékony lány. Én ilyenkor mindig csak arra tudok gondolni, hogy milyen szerencsés a lány. N
jan. 10. 00:08
 17/20 anonim ***** válasza:
57%

Én furcsállom, hogy mit eszik egy ilyen lány egy ilyen pasin, és a szexelésüket se szívesen vizualizálom. Az előtt pedig értetlenül állok, hogy vékony pasiként rám miért nem ragadnak a pici, vékony csajok, miközben őket tartom a legszexibbnek, a bizonyos mértéket meghaladóan súlyfelesleges nők sose vonzottak, de én már többször éreztem, hogy ők meg másznának rám.

Tessék, őszinte voltam. De ez csak vélemény, ítélkezni nem szoktam, vagy legalábbis nem szeretnék.

jan. 10. 12:12
 18/20 A kérdező kommentje:
"Magas maci alkat. Alacsony vékony lány. Én ilyenkor mindig csak arra tudok gondolni, hogy milyen szerencsés a lány. N" Egyáltalán nem vagyok alacsony, mindketten 179 magasak vagyunk :D
jan. 10. 18:43
 19/20 anonim ***** válasza:
55%
Én azt gondolom hogy szívesen lennék a pasi helyében...
jan. 19. 20:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Tele van gempával a manusz. :) Ha neked bejön az a lényeg. Ízlések és pofonok ugye.
febr. 3. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!