Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok az mennyire probléma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az mennyire probléma ha a pasi ordít élvezéskor? Úgy értem nagyon felnyög és hangosan, remeg közben?

Figyelt kérdés

Valamiért én hajlamos vagyok rá, főleg ha leszopnak és nagyon jól csinálja a lány, akkor hatalmas felnyögés közepette szinte remegve élvezek. Utána alig térek magamhoz. Rendes szexnél is hajlamos vagyok ugyanerre, anál szexnél is pláne.

Titeket zavar vagy bejön számotokra ha a pasi nagyon felnyög élvezéskor?

dec. 30. 01:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
elég gáz, nevetséges
dec. 31. 08:29
 12/14 anonim ***** válasza:
68%

Ugyan miért nevetséges?

Pont hogy izgató. Mert ez is egy jelzés hogy jó vagy az ágyban. Főleg mikor hörögve nagy sohajokal és kicsit téged meg szorítva elvez. Én azt mondom hogy senki ne szégyellje a gyönyör hangokat ki adni.

dec. 31. 08:35
 13/14 batragramzadarma ***** válasza:
53%
Kérdező!Én is alig térek magamhoz mint te percekig magamon kivül vagyok a gyönyörtől.Párom ha térdel előttem és úgy végez ki én sem tudok csendben lenni igaz nem is üvöltök.A párom szereti és ha ilyen vagyok akkor élvezés után csinálja tovább amig le nem lankadok tehát nem megy kárba semmi:-)és tisztára ápolja.
tegnap 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem. Izgi.
tegnap 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!