Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyenek az ázsiai lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Batragramzadarma kérdése:

Milyenek az ázsiai lányok asszonyok az ágyban?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a mandula szemű ázsiai lányok asszonyok sajnos még nem futottam össze egyel sem.Akinek van tapasztalata velük kapcsolatban azt szivesen venném ha megosztaná.Valóban szeretik az európai férfiakat mert nagyobb a szerszámuk vagy ez csak mende monda?Valóban jók az ágyban vagy csak pislognak mint hal a szatyorban?Egyszóval milyen a többség?
dec. 29. 23:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
16%
Az ázsiai nőknek szőrös a pinájuk és nem göndör rajta a szőr, hanem full egyenes. A Többségnek saláta puncija van. Ez náluk genetika.
dec. 29. 23:12
 2/21 A kérdező kommentje:
1-nincs igényük rá hogy szépen leborotválják magukat vagy egy kis fazonos csikófrizurát szabjanak maguknak,?
dec. 29. 23:17
 3/21 anonim ***** válasza:
67%
És szűkebb a puncijuk!
dec. 29. 23:28
 4/21 anonim ***** válasza:
náluk a szépségideál a szőrös punci és a hófehér bőr. olyat, hogy szolárium, nem is ismernek. nem is divat
dec. 29. 23:34
 5/21 A kérdező kommentje:
na ha fehér a bőre mint a bolti zsir az elég kiábránditó tud lenni de a szőrel lehet mit kezdeni és rábeszélni hogy borotválja
dec. 29. 23:41
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
#5 igen, de kereshetnél magadhoz valót is. Egy borotvált kis cigánylányt
dec. 29. 23:47
 7/21 A kérdező kommentje:
6-az előbbiből azt szürted le hogy biztos roméró vagyok?szegénykém
dec. 29. 23:53
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem nem. Nem ezt szurtem le, hanem azt, hogy nem tetszik a világos bőr. Na és nekik kreolosabb
dec. 29. 23:57
 9/21 A kérdező kommentje:
Ha kicsit kreolosabb az nem baj sőt.....a fehér bőrűeknek érzékenyebb a bőrük és nem szépen barnulnak nyáron hanem ropogós pirosra sülnek a napon az nem túl szép ltvány.ellenben ha leveszi a bikinit és alatta fehér az elég vaditó tud lenni
dec. 30. 00:06
 10/21 anonim ***** válasza:
56%

Ázsiai származású vagyok, 4 éves korom óta élek Magyarországon.

Járok szoláriumba, és boroválom lenn, és nem saláta.

Nem ismerkedem, ne írjon senki privátot, nem kap választ.

Csak el akartam oszlatni pár hamis felfogást.

dec. 30. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!