Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Probléma lehet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma lehet ez?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon vonzónak találom az ilyen kaliberű hölgyeket.

Nyilván direkt van így öltözve is hogy minnél jobban hozza ezt a cukiság faktort.

Pedig ugye ők már 18 simán elmúltak.

Mondjuk nem tudom hány éves lehet a videón szereplő kis csaj biztosan idősebb mint aminek kinéz. Olvastam valahol ez egy "trend" hogy direkt triggerelje az embereket. És a valóságban nem ilyen.

Egyáltalán ez real?😃 vagy valami ügyes szerkesztés.

Persze a vödör festék az meg van itt is.😆

tegnapelőtt 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

Ez nagyon nagy probléma...

Hová tartunk...eszméletlen.

Nem szoktam ítélkezni, mindenki tegye azt, amit szeret, ami boldoggá teszi, persze addig amíg ezzel senkinek nem árt.

De ez pedofil nekem, elfogadni egyáltalán nemtudom...

tegnapelőtt 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok azsiai lany/no fiatalabban nez ki alapbol is.

Ez egy tiktok trend,de biztos van aki igy oltozkodik,illetve naluk a smink rutin is teljesen mas,annyira megtudjak tobb dologgal valtoztatni az arcukat. Lattam mar ugyanilyen kiscsajt aki a videon van es le mosta a sminket illetve lehuzta az arcarol ezeket a kis tapaszokat amik arra szolgalnak hogy feszesebb legyen a boruk. Es egy harmincasnak ki nez ezek nelkul.

tegnapelőtt 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát azért a videón egy nemileg érett hölgy van csak nagyon fiatalosan nézki.

A pedofília az amikor a nemileg éretlen gyermekhez vonzódik az ember,meg az mentális betegség.

Az hogy valaki fiatal vagy fiatalos az nem ugyan az.

Ne keverjük a szezont a fazonnal.😃

tegnapelőtt 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy ázsiai nő teste olyan mint egy 10 éves kisfiúé. Szerintem aberrált aki erre izgul, én tuti nem. Ha mást érdekel, nem az én dolgom.
tegnapelőtt 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!