Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy történt vmi vagy csak beképzelem?
Sokat táncoltam együtt egy lánnyal aki nagyon szép és már felmerült intimebb téma is hogy még nem volt barátja mert tanulásra koncentrált, de már nyitott lenne egy kapcsolatra.
Ennek a lánynak van egy barátnője, és volt vmi hülye fogadásuk hogy ha járna a barátnője testvérével akkor biztos szerelmes lenne hamar. De tudom hogy a lánynak nem jött be az a fiú mert mondta, viszont fogadásból összejött vele. Később is csak annyit hallottam hogy az a fiú annyira taszítja de nem akarja elveszteni a fogadást ezért még vele marad. Meg folyamatosan küldött jeleket a lány hogy bejövök.
Elment bulizni a barátnőjével az a lány, és annyit hallottam hogy a fiú ment értük a lány meg sokat ivott és úgy szállt be a kocsiba.
Utána viszont a lány már teljesen megváltozott, és olyanokat kezdett nekem mondani hogy cuki vagyok és olyan mintha testvérem lenne és többé már nem küldött jeleket, és amikor a fiú szóba került elpirult. És már nem is akar szakítani vele, ami a lehető legfurcsább volt hogy nem tudott utána táncolni a buli utáni héten, arra hivatkozva hogy nagyon erősen megjött, az egyik haverom látta pedig utcán és mondta hogy furán megy.
Lehet hogy az én hülyeségem, van rá esély hogy szex lett vége a fiúval amikor beszállt a kocsiba, és elkezdett kötödni hozzá a lány?
Mit gondoltok erről?
Van esélyem vagy már semmi?
Lehetséges, hogy van köztük valami.
Úgy gondolom, nem érdemes foglalt személy után teperni, mert elveszed a lehetőséget hogy normális párkapcsolatod legyen, azt az energiát fektethetnéd egyedülálló személybe.
Elég zavaros a story, de amit nagyjából kihámoztam belőle. A csajnak bejött egy másik pasi IS - simán több vasat tartott a tűzben. Amikor veled flörtölt akkor még nem tudta mennyire fog bejönni neki a gyakorlatban is, de mivel vele kezdte a "tesztelést" ezért egyértelműen a másik pasi volt előrébb a tetszési listáján. Ne gyere azzal hogy a lány azt mondta nem tetszik neki - ezzel csak téged etet, hogy a b) terv ne ugorjon el.
S úgy tűnik a próba során bejött neki a másik pasi téged meg offolni fog. Inkorrekt a csaj hagy a franckarikába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!