Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordult már, hogy a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy a párotok hobbija a szex rovására ment?

Figyelt kérdés

El tudjátok képzelni, esetleg előfordult már veletek, hogy a párotok a hobbija (nálunk a számítógép függőség) miatt nem szexelt veletek? Mennyi ideig bírnátok ilyen kapcsolatban? Minden este a gép előtt telik. Magától nem kezdeményez soha, ha én teszem, nagy ritkán idejön. Nincs még havi szintű szex se, talán három havi egy.

Érdekelne mások tapasztalata.

dec. 29. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne mondd már. Te vagy a nő?
dec. 29. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Még hallani is borzasztó. Nem tudom egyáltalán ezt van e értelme megbeszélni mert hát nyilvánvalóan nem kívánja se téged
dec. 29. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt!

Azért hobbi mert "szabadidőben végezhető kikapcsolódási tevékenység" a definíciója.

Hangsúly a szabadidőn van!!

Azaz,ha dolgoztál ,és elláttad az othoni dolgaidat,megetetted a családot,elvitted kakilni a gyereket,a nagyinak vettél párnákat,a kocsidban megnézted a folyadékszintet,kicserélted a tönkrement kapcsolót,elmosogattál és a Morzsinak adtál enni,dugtál, akkor mehetsz hobbizni.

Ez a sorrend!!

Nem a hobbival ba$uk el az időt,és a maradék meg megy ,amire jut!!!

dec. 29. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

És az ilyen fsziknak van nőjük

Egyáltalán minek vagy vele .

Igen volt ilyen pasim

A hangsúly a volt-on van

Nem hiába lett belőle EX

A vicc hogy szexkapcsolatnak indul (3hónap)

Ott nem ütközött ki ez a dolog mert hetente taliztunk 2x-3x + a hétvégét fogadóban töltöttük szex volt minden mennyiségben

A kapcsolatot Ő kezdeményezte

(7 hónap után dobtam a g*cibe )

N

dec. 29. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Havi szintű szex sincs??? Hány évesek vagytok ti 70? Offold a pasit s b.ssza meg a számítógépét inkább.

Nem a hobbival lesz ott egyébként a prücök, hanem hogy nem kíván, a testiséget éppen csak letudni akarja.

dec. 29. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Ezt a kapcsolatot rég meg kellett volna szakítani.
dec. 29. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
Igen. Nem lesz jobb. Ne légy kitartó a várakozás terén. Tök felesleges
tegnapelőtt 00:55
 8/8 anonim válasza:
És az ilyen férfiaknak van nője... Az én barátnőm alapból nem akart szexelni, mert nem kívánta alapból senkivel. Elvolt a telefonnyomokodással. Kitettem.
tegnap 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!