Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente-kéthtente egyszer masztizok, volt màr olyan is hogy havonta csak egyszer! Kivánom sokszor de vissza fogom magam! Ez nem lesz az egészségem rovására, hogy keveset masztizok? Ti hányszor masztiztok? 18/F
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 10:07
A kérdező szavazást indított:
Nem, baj
De, baj
19 szavazat
2/8 anonim válasza:
Nem baj, sőt egészségesebb. Így sokkal több tesztoszteron lesz a szervezetedben ami király.
3/8 anonim válasza:
Én a sok munkám miatt hasonló cipőben jártam a 20 as éveikben. Prosztata gyulladás lett nekem, orvos azt mondta hogy naponta üritsek mert az spermának távozni kell, az az egészséges. Főleg hogy nekem sok van, azóta minden oké. 39/f
4/8 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyan pasival aki ennyire bírta volna türtőztetni magát.
5/8 anonim válasza:
Havonta egyszer élvezhetek el, és nincs belőle semmilyen egészségügyi problémám. A sperma amúgyis ürül 2-3 hét után, éjszakai magömléssel. Ha nagyon félsz a prosztata gondoktól, vagy nem akarsz éjszakai magömlést, nem árt 1-2 hetente a prosztatát kiüríteni prosztatamasszázzsal.
6/8 anonim válasza:
3-s igaza van a dokinak. Amikor vágyat érzel arra, hogy elélveznél akkor a szervezeted jelzi, hogy megakar szabadulnia spermától. Két oka is van. Az egyik, hogy szaporodj a másik, a benne lévő egyéb anyag tartogatása nem tesz jót a szervezetnek. Mérgezi. Szóval ha feláll vagy élvezni szeretnél akkor masztizzál. Egyrészt a fentiek miatt és a friss sperma is életképesebb spermiumokat tartalmazza. No és ugye az a kéj ami az elélvezéskor van. 61/F
7/8 anonim válasza:
egészséges ember többszőr szexel, nem csak havonta egyszer.
de ettől még életben fogsz maradni, akár le is vágadhatod.
8/8 anonim válasza:
Igazad van én masztiztam ha rám jött. Ha meg nagyon akkor volt, hogy nyilvános wc fülkében. de megszabadultam a spertmától. Fiatal koromban (a tini és huszas éveimben minden második nap., volt hogy egy nap többször is. Jólesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!