Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ki akar nyalni mindenkepp akkor tetszem neki?
Figyelt kérdés
Igazából néha összejarunk szexelni.
En nem szeretem az oralt sem adni sem kapni.
Az aktiv reszet nem is erőlteti de azt igen,hogy kinyalhasson.
Gondolom szeret nyalni.
De akkor külsőleg tetszem neki nagyon?
Vagy egy csúnya, vagy kevésbé szép nőt is kinyal egy férfi aki szeret nyalni?
Talán azért nem akar velem lenni normális kapcsolatban mert szexre elég vagyok de kapcsolatra már nem vagyok elég szép.
De akkor arra elég szép vagyok hogy nyalogassa a nemiszervem?
dec. 29. 16:14
11/12 anonim válasza:
Eleve nem tudom, miért vagy róla meggyőződve, hogy azért nem akar kapcsolatot, mert nem vagy neki elég szép. Lehet ezer másik oka, főleg, ha amúgy meg feláll rád neki.
12/12 anonim válasza:
Hát,én ffi-ként mondom,közepes,inkább nagyobb mérettel(szóval nem azért mert kicsi,és kompenzálok),nálam alapvető dolog az hogy nyalhassak,ott is hagynám azt a nőt akinek ez nem fér bele,enélkül egyszerűen hiányosnak érezném a szexet,csak sitty-sutty bevágni neki,és megdugni a fene se akarná,ha előtte kimarad pont ez a rész,ami felizgatna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!