Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szex közben kiadott hangok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex közben kiadott hangok nehezen kontrollálhatóak, de arra mindenképp alkalmasak, hogy a nők fokozzák vele a férfi nemi izgalmát?

Figyelt kérdés
Azaz ha hangos a nő és élvezi a szexet, ez hogyan hat a férfira? Van aki ezt nagyon szereti, vagy inkább a csendesebb szexet?

okt. 30. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Én a csendesebb nőket szeretem de hát persze, hogy a párom nagyon nem az szóval tőle zeng az egész környék ami azért kellemetlen kicsit és nem csak azért mer én ott halláskárosodást kapok konkréten.
okt. 30. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Nem voltam még olyan hangos lánnyal, hogy zavart volna. Inkább legyen hangos mint néma.

Viszont nekem nem is attól lesz izgató, hogy minnél hangosabb valaki.

okt. 30. 14:05
 3/7 Pomazi73 ***** válasza:
78%
Én kimondottan szeretem ha hangosabb. Persze csak ha természetes és nem azért csinàlja hogy nekem jobb legyen. Az màr inkàbb lehangoló
okt. 30. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Én nem tudok csendben élvezni és a férjemet ez nagyon izgatja.
okt. 30. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Itt senki sem tapasztalt semmit???
okt. 30. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A nyögdécselés hamar kirobbantja belőlem a spermát.

Volt olyan nő aki a hátam kaparta annyira élvezte. Rövidek voltak az aktus ők de nagyon gyakran ismételtük annyira frenetikus volt. Az egyik legjobb emlékem. Volt aki csak feküdt mint egy darab fa, némán sokszor le is lankadtan közben mert elbizonytalanodtam, hogy most akkor neki jó, vagy nem, vagy mi van?!

Állítása szerint nagyon élvezte.

okt. 30. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem iszonyatosan izgat, ha nem csendes a partnerem. Nincs olyan, hogy túl hangos :)
okt. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!