Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Seggbe szexet ki élvezi jobban? A nő vagy a férfi?
Figyelt kérdés
okt. 29. 17:55
1/11 anonim válasza:
Mivel ott a prosztata amit "pasi g pont"nak emlegetnek néhol, szerintem a férfiaknak élvezetesebb ha túl tudnak lépni a "fuj ez homi" dolgon.
De én nőként is nagyon élvezem. Az orgazmus is nagyobb anal pluggal
2/11 anonim válasza:
Az 1-es jól írta. Legalábbis elvileg. Ki tudná összehasonlítani?
3/11 Tejesbaba válasza:
Én azt tudom a legjobban élvezni, amikor a nő élvezi.
5/11 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm, aki jobban élvezte popsiba, mint punciba de azért nem ez az általánmos.
6/11 anonim válasza:
Én nőként nagyon élvezem. Izgató izgalmas, egy kis extra a szexuális életünkben.
7/11 anonim válasza:
5/ akkor lehet ugyan az volt az exünk, mert nekem is volt ilyen nőm. 😅
8/11 Otto von Ludendorf válasza:
Fiuk egy anális szex után, a sza-os fa-otokat lenyalják-e a lányok? Az anális szex egy biológiai anomália, a teremtő az anált nem szexre,hanem üritésre tervezte, csak az állatemberek használják szexre.Térjetek vissza a puncihoz!!
9/11 anonim válasza:
#8 senkit nem érdekel a véleményed,imádok popsit dugni,főleg ha lány is élvezi,egyébként meg felénk létezik az a fogalom,hogy higénia és igényesség,szóval ha jól kitakarítja nem lesz sz.ros a fasz,nekem még soha nem volt ilyen,pedig gumi nélkül kormolok és bele is durrantok a végén.Hidd el a víz és a fürdés csodákat tesz,próbáld ki..ne ide okoskodjál.
10/11 anonim válasza:
Mármint amikor a férfi adja a nőnek? Ideális esetben mindketten egyformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!