Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nálatok ki a tökéletes nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok ki a tökéletes nő?

Figyelt kérdés

Hogyan néz ki?

Nekem az ideálom:

[link]

dec. 29. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%

Fordítva. Ha megkérdezi valaki, mi a kedvenc ételem, én pedig nem csak a nevét írom le, hanem azt is leírom, mit tartalmaz.

dec. 29. 16:43
 12/22 anonim ***** válasza:

#6 Írt a hajáról, körméről, öltözködéséről, testéről, képet is mutatott. Miért vagy ilyen frusztrált? Teljesen korrekt válasz volt.

Nincs olyan, hogy tökéletes. Mindegyikben mást találok szépnek. A latintól kezdve az oroszig, rengeteg félét látok tökéletesnek. Ne legyen elhízva, annyi.

dec. 29. 16:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Xd én csak meg akartam jegyezni hogy vicces hogy egy olyan választól van elalélva az #5 ami valójában nem is a kérdéshez tartozik.
dec. 29. 16:49
 14/22 anonim ***** válasza:
Jó mielőtt újra belekötnének, 80%ban nem a kérdéshez tartozik*
dec. 29. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:

#13 A kérdéshez tartozik. Te nem tudsz olvasni a sorok között? Még a bőrét is részletesen leírta, a sminket, a körmöt. Szerintem inkább a te válaszoddal van itt gond. Eddig a másokba való belekötésen kívül nem tettél hozzá semmi építőt.

A fiatal Claudia Schiffer például gyönyörű arcú. Az ilyen baba arc nekem tökéletes.

dec. 29. 16:53
 16/22 anonim ***** válasza:

Istenem én tényleg azt az egy mondatot akartam írni de hát kénytelen vagyok a nonszensz ellenvéleményre reagálni

"Legyen benne általános szeretet és empátia az emberek felé, törődő jellem, ami megmutatkozhat akár a foglalkozásában (óvodai, bölcsödei állás, egészségügyi dolgozó, állatorvos, egyebek), vagy abban, ahogyan az állatokkal alapvetően mindenkor bánik, legyen művelődésre igényes, intellektuális személyiség

Legyen a végletekig megbízható, ami úgy a szavahihetőségben (ha mond valamit, az úgy fog történi, ha csak rajta múlik), mind pedig a teljes őszinteségében megnyilvánul - nem csupán a párja felé, hanem alapvető tulajdonságaként. Nagyon fontos, hogy sose legyen kérdés a szava hitele.

Mutatkozzon meg benne tényleg az önmaga jogán csak a jóból fakadó önzetlenség, ami sokféle formát öltet, akár viszonzatlan segítőkészségben, akár valamilyen esetenkénti önkéntes szolgálat képében, a lángja éljen benne ennek.

Legyen morális értékrendje, ami akármin alapulhat, de fel lehet rá nézni emiatt - most itt nem akarok mélyebben belemenni, de a húsmentes élettől elkezdve a szelektív hulladékgyűjtésen át a házasságig megőrzött szüzességig tényleg bármi lehet, viszont valami, amit méltatni lehet.

Legyen ízig-vérig erős személyiség, mégis nőies, és ebbe beletartozik, hogy nem fordul érdeklődéssel olyan maszkulin dolgokhoz, mint a fegyverek, küzdősportok, motorsportok, ugyanakkor ön- és céltudatos, magabiztos ember, aki eréjesen kiáll magáért, bárhol le lehet tenni, fel fogja találni magát, és nincs elveszve egyedül sem, bármilyen helyzetbe kerül, el lehet engedni a kezét.

Legyenek céljai az életben, nem karrierizmusról beszélek itt, lehet akár csak annyi is, hogy neki legyen a legszebb bélyeggyűjteménye, vagy épp az anyaságban éli ki magát, de haladjon felé, ne csak keresse magát, sodródva az árral.

Arra nem tértem ki, de most pótlom, hogy ismerje és élje is meg saját szexualitását minden mélységében, ami ugyanúgy hozzátartozik a testi-lelki egészséges állapothoz."

Csupán ennek a pár szónak nincs semmi köze a kérdéshez ami úgy szól "Hogyan néz ki?"

dec. 29. 17:06
 17/22 anonim ***** válasza:

A tökéletes nő számomra nem csak a külső.

dec. 29. 17:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Brandy Taylor típusú csajok.
dec. 29. 19:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A Feleségem.

Nem szép, el van hízva, beteges, de senkire el nem cserélném!

dec. 29. 20:00
 20/22 anonim ***** válasza:

Számomra a tökéletes nő ápolt, igényes, megbízható, hűséges.

A külső másodlagos nálam.

Ha mint embert tudom szeretni, mindegy hogy, darázs dereka van, vagy molett.

Lehet ezért vagyok egyedül már 5 éve. Mert nem találok ilyet...

dec. 30. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!