Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne itt idősebb fèrfi aki...

Lenne itt idősebb fèrfi aki duci de szèp nőt keres?Ìrj privátban..47 vagyok..Többit megbeszèljük

Figyelt kérdés

tegnap 19:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem ìrhatok ki itt mindent mert letilt..többi privátban
tegnap 19:40
 2/12 anonim válasza:

31 vagyok, de attól duci és szép nőt keresek. Nekem a duci a szép, persze határokkal :)

Viszont a 47 már kicsit sok. Nem tolakodásból, de nálad az idősebb férfi az olyan 40-50-ig, vagy inkább 50-60-ig kategória? vagy csak nálad legyen idősebb?

tegnap 19:43
 3/12 anonim válasza:
Mondjuk azt leírhattad volna, hogy mit jelent az idősebb.
tegnap 19:43
 4/12 A kérdező kommentje:
47 vagyok..de 35-nek gondolnak kb.
tegnap 19:47
 5/12 anonim válasza:
De mit jelent az idősebb?
tegnap 19:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Válaszolok mindenkinek..csak új a regisztráció..15 percenkènt enged 1 választ..Ok..nem csak idôsebb..fiatal is ok..csak gondoltam idősebbek könnyebben elfogadják hogy nem szeretnèk bizonyos dolgokat...nem vagyok független.
tegnap 19:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha email cìmet ìrtok gyorsabban tudok reagálni
tegnap 19:56
 8/12 anonim válasza:
Hány kiló milyen magassággal az a duci? Mert mindenkinek máshol vannak a skálán a "duci" határai.
tegnap 20:17
 9/12 anonim válasza:
Írj
tegnap 20:55
 10/12 anonim válasza:
Írj privátban.
tegnap 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!