Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok mutogatni , nem eltakarni nyilvános helyen az intim részt? Pl strand zuhanyzó, öltöző... ? Izgat?
Figyelt kérdés
Fiúk lányok egyarántdec. 28. 18:06
1/15 anonim válasza:
Nem mutogatom direkt, de nem is takarom el. Nincs amit szégyellni rajta. :D 17F
2/15 anonim válasza:
Mutogatni nem szoktam, de nem is takargatom magamat. Közömbös, ha más is látja.
3/15 anonim válasza:
Nálam a meztelenség nem egyenlő a szexualítással. Szeretek meztelenül lenni, de nem mutogatni magam, hanem mert úgy a jó.
4/15 anonim válasza:
Strandon maximum a medencébe menetel előtt zuhanyzom le, de akkor már rajtam van a fürdőnadrág. A végén hazamenetelkor nem zuhanyzom, átöltözni pedig kabinban/fülkében szoktam így nem is láthatnak meg...amúgy nincs bajom az ilyesmivel, fiatalon fociztam egyesületben, tusoltunk egymás előtt, szóval láttak már.
De ki olyan "beteg" hogy izgasson ez bárkit is, hogy lát egy másik ismeretlent meztelenül?
5/15 anonim válasza:
Engem idegenek nem érdekelnek, oda sem nézek, akárhogy néz ki. Engem először a személyisége fog meg valakinek, aztán kezd érdekelni, hogy hogy nézhet ki meztelenül. Magamat is takarom emiatt, akinek nincs köze hozzám, ne nézegessen. 25N
7/15 anonim válasza:
Nem takargatom magam nem vagyok szégyenlős. L
8/15 anonim válasza:
Nem takargatom magam. Ha olyan strandon vagyok ahol nem tilos akkor simán leveszem a bikini felső részét hogy szépen barnuljak. Nincs mit szégyelnem. Nyáron is simán takarítok a nagy melegben hiányos ruhában az utcáról nem látnak be a másodikra akinek meg az a legjobb időtöltése hogy engem nézegessen az ablakból az meg had élvezze…
20L
9/15 anonim válasza:
Nem takargatom magam nem szégyellem amim van hadd nézzék 32F
10/15 anonim válasza:
Imádom mutogatni magam. A monokini nálam alap és ha olyan a szitu, akkor a puncimat is kiteszem. Ez engem felizgat. Imádom, ha néznek! (Minden privátot azonnal törlök!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!