Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan hogy meg akartátok fektetni a pasit, de nem sikerült?
Figyelt kérdés
Már úgy értve hogy beleadtatok mindent de a pasi a végén nem akarta a dolgot, és hoppon maradtatok. Mennyire volt számotokra ciki, és mit gondoltatok erről az egészről ezekután?tegnap 17:17
1/11 anonim válasza:
Nekem férfiként volt ilyen, tini koromban legalább 2-3, később meg talán 3-4 olyan nő akik hoppon maradtak. Úgy értem sokat tettek a figyelmemért, volt aki eléggé incselkedett is, de végül nem volt semmi.
2/11 anonim válasza:
Volt h lepattantam, hat nem mondom h remek erzes volt. Ugyhogy felszivtam magam eljartam kondizni, h bebizonyitsam neki, mit vesztett, de mire ujra talalkoztunk mar megismertem egy masik sracot, akivel sokkal jobban passzoltunk. Akkor mar engem se erdekelt a dolog ot meg sose.
3/11 anonim válasza:
Barátnője miatt meggondolta magát. Frusztrált nagyon hogy akkor jutott eszébe.
4/11 anonim válasza:
Igen, de nem csak szexet akartam volna, hanem kapcsolatot. Többször láttam hajlani rá, de konkrét nem történt, pedig lett volna alkalom. Még pár hónapig ábrandoztam róla. Nem volt ciki, csak szomorú voltam. De ma már látom, hogy egyszerűen csak több esze volt. Pár hónapot tudtunk volna együtt tölteni, utána mindenki vissza a származási országba. Ő ezt látta előre, én meg nem akartam gondolni rá.
6/11 anonim válasza:
Pasiként mondom volt már ilyen.
Házas vagyok és nem adtam be a derekam.
7/11 anonim válasza:
Nem fogok megveszni egy férfiért. Persze, volt, hogy nem lett több egy randiból, vagy pár találka után leépített. Ez nem ciki, nem minden alakulhat tökéletesen. De nem teperek meg dobom be magam, hogy valaki megdugjon. Veszem a lapot, ha valaki nem vevő rám, és nem nyomulok.
8/11 anonim válasza:
Pasiként írom én is, nők többsége viszont nem alázza meg ennyire magát, küld jeleket, jelzéseket hogy igencsak benne lenne, de nem fog rád mászni.
9/11 anonim válasza:
Tényleg létezik ilyen, hogy visszautasítanak egy nőt? Én nőként nem tudom ez milyen érzés, engem soha senki nem utasít vissza.
10/11 anonim válasza:
#9:
Létezik, én elég szép csajokat is utasítottam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!