Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzóak valakinek a nem túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzóak valakinek a nem túl nőies lányok?

Figyelt kérdés

Nem fiús alkatom van, inkább csak nagyon kislányos. Olyan, mintha 14 éves koromban leállt volna a fejlődésem, és hát akkor sem nagyon volt mivel büszkélkedni. Bejön ez valakinek? Már elég régóta elégedetlen vagyok a testemmel. 😔

20/l

tegnap 16:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Nyugi, sokaknak bejön és nem kell ehhez p…nak lenni.
tegnap 16:39
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Csinos vagy.
tegnap 16:42
 3/14 anonim ***** válasza:
40%

Embere válogatja és kell a kisugárzás is. Jött már be nekem kislányos alkat de volt amikor nem.

Legtöbbször a nagy segg és húsos pina jön be.

4/14 anonim ***** válasza:
8%
Kinyalnálak, aztán az összes pózban végig csinálnálak, nyugi. Nem vagyok pedo, de 20 évessel már azért lehet tolni rendesen
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Valakinek biztos.
tegnap 16:44
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Jó eséllyel nem fogsz elhízni 40 éves korodra.
tegnap 16:49
 7/14 Anonimus75 ***** válasza:
71%
Szerintem igen sokaknak bejön a kislányos alkat
tegnap 16:51
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Az attól függ pontosan hogyan festesz, meg a "kislányos alkatod" mellé, fejben is kislányt lehet e találni, vagy az normális nőt. Igaz még 20 évesen elég fiatal vagy, de vannak olyanok akiknek 20 évesen is van érett, felelősségteljes viselkedésük.
tegnap 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Én szeretem ezt a fajta alkatot .
tegnap 17:00
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
A mellméret engem például egyáltalán nem érdekel. Inkább az számít, hogy arányos legyen a nő. Meg ha mondjuk nagyon alacsony vagy, akkor hülyén néznél ki mellettem, mert én közel 190cm vagyok.
tegnap 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!