Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok? Alkohol hatására vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Alkohol hatására vagy poénbol fogtad már barátnőd mellét? Baráti társaságból valakinek a péniszét?

Figyelt kérdés
dec. 28. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Barátnőm szilikonnal nagyobbitatta a mellét. Mondta fogjam meg. Kíváncsi voltam milyen érzés. Megfogtam megnéztem. Ennyi. Nem éreztem egyébként semmi szexuális töltést, nyugi.
dec. 28. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőmmel már smároltam spiccesen
dec. 28. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Igen. Is is. Sőt..
dec. 30. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Egy volt osztálytársammal csináltunk ezt azt, mondta hogy fogjam meg neki én meg tettem. Persze nem csak az történt. Kicsit szégyenlem is mert utána nem is szólt többet hozzám
dec. 30. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Én nem vagyok lány, de a húgom meg a barátnője csináltak már ilyet.
jan. 9. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak a mellét 😅
jan. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!