Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik bennetek volt késztetés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik bennetek volt késztetés hogy megkóstoljátok az ondótokat?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Honnan jött az ihlet?
dec. 28. 10:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És ezt te honnan tudod? Mondták neked vagy olvastad? Pisinek is jó az íze. Vannak, akik rendszeresen isszák, mint ha csak teát innának. 🙂
dec. 28. 11:13
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem, nincsenek ferdehajlamaim.
dec. 28. 11:18
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
Most képzeljük el, hogy egy nő orálisan kielégít egy pasit. Ha a végén lenyeli és még jelzi is mosolyogva kidugva a nyelvét ezt jelezve mit gondol a pasi? Szerintem azt, hogy húú de jó ez a csajszi nem elég, hogy még kedveskedett nekem, de még annyira oda van értem, hogy le is nyelte. Ha a szopás után kiköpi, akkor csak a kedveskedés érzése marad meg, mindenféle odaadás nélkül. Szerintem ezért van az, hogy csak manipulálás végett nyelik le.
dec. 28. 11:26
 14/22 anonim válasza:
Fuj! Dehogy!
dec. 28. 12:05
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
Igen. De nem tudom mihez hasonlítsam az ízét. Jó volt.
dec. 28. 12:17
 16/22 anonim ***** válasza:
25%
Persze. XD Azt írja jó volt. Mekkora egy troll. XD
dec. 28. 12:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Enyémet is dicsérték, megkóstoltam, tényleg jó. Nem fogyasztom rendszeresen de legalább tudom hogy tényleg tud finom lenni.
dec. 28. 13:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen a kíváncsiságból és jó volt.
dec. 28. 16:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Soha, a szagától rosszul vagyok, nem is tudom, hogy tudják a nők ezt a szájukba elviselni. A feleségem mindig imádja szájba kapni, le is nyeli, de ha nem mos fogat és a szájából érzem a szagát, nem bírok felé se fordulni. Ez van, férfiből vagyok... egészséges hetero nem spermát nyalogat az biztos.
dec. 28. 22:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyszer, ahogy hanyatt fekve kivertem, véletlenül pár csepp belement a számba. Pár nap múlva direkt úgy helyezkedtem - párnákat raktam a seggem alá - , hogy bele tudjak spriccelni a nagyra nyitott számba. Sikerült, lenyeltem, nem volt semmi különös. Többször nem csináltam, nem izgat.
dec. 28. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!