Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori a nőknél az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a nőknél az orál fétis?

Figyelt kérdés
Ez a fétisek korszaka szerintem :D Én ergo extra mód szeretem ha le vagyok orálozva..ha csak az van nincs szex, az is tökéles de nagyon sokszor van olyan hogy látok egy szép csini nőt és csak oráloznék vele.

ma 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jellemző
ma 07:17
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Most csak lányokra gondolok de manapság a divat az hogy kéri üssem meg illetve folytogassam szex közben, nagyon szeretik ha le vannak uralva
ma 07:19
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Én már találkoztam ilyen nővel. Legalább napi 2x szopnia kellett, annyira élvezte.
ma 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
A kettes pedig... nem tudom, hogy miért lett lepontozva. Normális körülmények között én is azt tapasztaltam, hogyha a nőt eléggé felizgattam, egy kis pofon, paskolás és folytogatás nagyon izgatta őket
ma 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
3as ilyennel én is taliznék😂
ma 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
28%

Imádok szopni de csak is pénzért

Ingyen nem szopok ha már q pasinak jó akkor nekem is legyen jó

Mindenkinek jó ő le van orálozva

Nekem meg lesz több pénzem

ma 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
6. cim, telefonszám? (Priviben:-)
ma 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!