Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok bejön nektek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok bejön nektek ha egy férfi Istenként imádja a feneketeket?

Figyelt kérdés
Úgy hiszem valami fétisem lehet, de annyira imádom a női popsit nyalni simogatni csókolni, akár 1-2 órán át is, hogy akár az utcán mindenki előtt is megtenném, vagy nem bánnám bármi ára lenne. Igazi seggimádó vagyok. Lányok mennyire örülnétek annak ha ilyen barátotok van?

dec. 22. 06:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon nem. Egészséges mértékben nem zavar,de amit írsz,az már taszító nekem.
dec. 22. 06:32
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem
dec. 22. 06:37
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyen hülyéket jobb kerülni.
dec. 22. 06:55
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem jön be
dec. 22. 07:12
 5/11 anonim ***** válasza:
14%
Kerdező, légy szíves, a Legszentebb Nevét ne használd ilyen módon!
dec. 22. 07:54
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

ennyi

ezekről sehol se lehet beszélni senkinek és még itt is szarráoltanak, pedig a gyakorira ki az a hulye aki uncsi szrtorikért feljön?

sok infót, hasznos dolgot még (1-2 pc, vagy matek egyenletes dolgon, vagy terhességes dolgon kívül) nem olvastam itt,

tehát kérdező nevében mondom, hogy mér nem lehet itt nyugiban perverzkedni..avagy a Párkapcsolatban lévő nagyképű egyének mi a búbánatot keresnek itt? :)

csak kötekedni igaz?

ennyi

dec. 22. 08:17
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves 5-s. Kérlek menj vissza a hívő csoportba, ott osztogasd az észt. Ha már nekem kell elmagyarázzam azt a tényt elmagyarázzam, hogy istennek nem ez a neve. Az isten egy jelző

Példa: Zeusz. Ki volt Zeusz? isten. Mi volt a neve? Zeusz.

Vágod már? Ha már hívőként osztogatsz legalább olvasd el és értsd meg a Bibliát, vagy kérj meg valakit aki elmagyarázza neked

dec. 22. 08:20
 8/11 anonim ***** válasza:
36%

és a kedvencem hogy ezek a párkapcsolatban élők itt falják meg keresik ezeket a posztokat.. majd szépen beírják hogy "tök gáz vagy". öhm miért?

te meg kapcsolat alatt bújod ezeket :D és a szingli kanos fiatal srácok a gázak? jól van tesó inkább nézd meg észak koreában vagyok e 😁

csak nekem uncsika ez már?

perverz sztorikat akarok 🙄 nem az uncsika, búvalbaxott, karótnyelt " jaj nekem kapcsim van, látszik hogy te szingli" "fú te nagyon pervi vagy mér írsz ilyet" kommenteket az igaz hogy jó izgi lehet a kapcsolatotok ha itt nézelődsz xd de mindegy

biztos véletlen ráment az egér a posztra 😏🤔

csak nekem uncsik már ezek a megmondó nagy okoska bnős, vagy baráttal kapcsiban lévő emberek?

dec. 22. 08:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az életről is lehozna
dec. 22. 09:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen. 😉
dec. 23. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!