Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejön nektek ha egy férfi Istenként imádja a feneketeket?
ennyi
ezekről sehol se lehet beszélni senkinek és még itt is szarráoltanak, pedig a gyakorira ki az a hulye aki uncsi szrtorikért feljön?
sok infót, hasznos dolgot még (1-2 pc, vagy matek egyenletes dolgon, vagy terhességes dolgon kívül) nem olvastam itt,
tehát kérdező nevében mondom, hogy mér nem lehet itt nyugiban perverzkedni..avagy a Párkapcsolatban lévő nagyképű egyének mi a búbánatot keresnek itt? :)
csak kötekedni igaz?
ennyi
Kedves 5-s. Kérlek menj vissza a hívő csoportba, ott osztogasd az észt. Ha már nekem kell elmagyarázzam azt a tényt elmagyarázzam, hogy istennek nem ez a neve. Az isten egy jelző
Példa: Zeusz. Ki volt Zeusz? isten. Mi volt a neve? Zeusz.
Vágod már? Ha már hívőként osztogatsz legalább olvasd el és értsd meg a Bibliát, vagy kérj meg valakit aki elmagyarázza neked
és a kedvencem hogy ezek a párkapcsolatban élők itt falják meg keresik ezeket a posztokat.. majd szépen beírják hogy "tök gáz vagy". öhm miért?
te meg kapcsolat alatt bújod ezeket :D és a szingli kanos fiatal srácok a gázak? jól van tesó inkább nézd meg észak koreában vagyok e 😁
csak nekem uncsika ez már?
perverz sztorikat akarok 🙄 nem az uncsika, búvalbaxott, karótnyelt " jaj nekem kapcsim van, látszik hogy te szingli" "fú te nagyon pervi vagy mér írsz ilyet" kommenteket az igaz hogy jó izgi lehet a kapcsolatotok ha itt nézelődsz xd de mindegy
biztos véletlen ráment az egér a posztra 😏🤔
csak nekem uncsik már ezek a megmondó nagy okoska bnős, vagy baráttal kapcsiban lévő emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!