Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismekednétek egy gyorstűzelő férfival ha egyébként minden más klappol és próbál fejlődni?
11
Te aztán nagyon tudod. Ja csak kisfarkú vagy és vagdalkozol. Te mit nyújtasz? Mert jó szexet tuti nem. Akkor? A jó személyiséged? Egy kötekedő segg? Ha azt sem akkor mit???
17-es. Én most szólok először a kérdéshez de:
Oké lehet elvárása ezeknek a nőknek, de azért adni is kell valamit. Szóval az hogyha ők a béka feneke alatt vannak kinézetben, belsőben, teljesítményben de azért a pasi legyen nagy méretű, jó teljesítményű meg jó pasi na az gáz 😂 Most én méretben szerintem nem vagyok rossz, el is bírom nyújtani, próbálok is adni magamra meg a visszajelzések alapján nagyjából okés srác vagyok. Szóval lehet hogy simán meg is felelnék az itteni komnentelő csajoknak is. De! Lehet hogy akkor én mondom azt hogy ha már nyújtok egy szintet én is elvárok egy jó popsit, szexi melleket, szép arcot és puncit na meg a szexben olyan hozzáállást/teljesítményt.
Szóval lehet elvárása a nőknek csak lehet hogy az egyik fele megkapja mert "méltó" rá a másik fele meg aztán örül ha összejön a kisebb méretű pasi. Lehet lepontozni de az igazság az hogy az a férfi akire vágynak a nők szintén tud már válogatni, nem annyira mint egy jó nő, de azért a saját szintjéhez való nőt tud választani. Szóval nem így megy hogy a lógós csöcsű vagy bimbónyi csöcsű, ronda, full aránytalan csaj a salátás puncijával, semmilyen picsájával na meg mellé a nulla szexuális teljesítményével és személyiségével kap majd egy jó pasit, jó mérettel meg teljesítménnyel mert ő azt akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!