Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ismekednétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ismekednétek egy gyorstűzelő férfival ha egyébként minden más klappol és próbál fejlődni?

Figyelt kérdés
Próbálja legyőzni a gyorstűzelést kegel gyakorlatokkal, légzés techinkával. Sok videót néz és sokat olvas a gyorstűzelésről és ezeket a tanácsokat alkalmazza is.

dec. 27. 21:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
43%
Kíváncsi lennék, hogy ezek a nők, mit tudnak felmutatni. Gyortüzelő, kisfarkú pasi sem kell nekik. De cserében mit tudnak nyűjtani? Tengeri csillag pózt...
dec. 27. 21:29
 12/33 anonim ***** válasza:
56%

11

Te aztán nagyon tudod. Ja csak kisfarkú vagy és vagdalkozol. Te mit nyújtasz? Mert jó szexet tuti nem. Akkor? A jó személyiséged? Egy kötekedő segg? Ha azt sem akkor mit???

dec. 27. 21:32
 13/33 anonim ***** válasza:
58%
Ténylegesen mennyire nagy az a kicsi és milyen vastag? És tényleg jol és kitartoan nyalsz? Esetleg a többes felállás zavar?
dec. 27. 21:34
 14/33 anonim ***** válasza:
60%
#12 Nekem átlagos van és gyorstüzelő sem vagyok. De úgy látom nálad betalált :)
dec. 27. 21:41
 15/33 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nincs vele gondom. Jelenleg is ilyen parom van. Elojatekra is odafigyel + en is gyorsan elmegyek altalaban.
dec. 27. 21:55
 16/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem mindegy, hogy ez mit takar. Pár lökés, vagy mondjuk van több perc is. Utóbbival nincs gond, ha van bőven előjáték.
dec. 27. 22:21
 17/33 Eric Griffin ***** válasza:
77%
#14 az írásodból mondjuk pont nem ez jött le. Csak azért mert valakik azt írják nekik kis méret és gyorstüzelő nem kell, az belőled miért vált ki ekkora ellenszenvet? Azért mert magadra ismersz. Nekik nem kell, fogadd el. Van más akiknek belefér. Még elég sokan. Senkit nem kell elítelélni, sem mérete alapján sem teljesítménye alapján (bár azon azért lehet dolgozni gondolom hogy jobb legyen), de azokat sem kell elítélni akinek van igénye valamire. Azért ítéltek el lányokat mert az az elvárásuk, hogy jó legyen számukra a szex. Ha nem tudod neki megadni megadja más, te meg keresel mást. Vagytok még elegen egymásnak, elég nagy Föld.
dec. 27. 22:55
 18/33 anonim ***** válasza:
17es köszönöm hogy leírtad. Minden szavad igaz.🙏🛐
dec. 27. 22:57
 19/33 anonim ***** válasza:
60%

17-es. Én most szólok először a kérdéshez de:

Oké lehet elvárása ezeknek a nőknek, de azért adni is kell valamit. Szóval az hogyha ők a béka feneke alatt vannak kinézetben, belsőben, teljesítményben de azért a pasi legyen nagy méretű, jó teljesítményű meg jó pasi na az gáz 😂 Most én méretben szerintem nem vagyok rossz, el is bírom nyújtani, próbálok is adni magamra meg a visszajelzések alapján nagyjából okés srác vagyok. Szóval lehet hogy simán meg is felelnék az itteni komnentelő csajoknak is. De! Lehet hogy akkor én mondom azt hogy ha már nyújtok egy szintet én is elvárok egy jó popsit, szexi melleket, szép arcot és puncit na meg a szexben olyan hozzáállást/teljesítményt.

Szóval lehet elvárása a nőknek csak lehet hogy az egyik fele megkapja mert "méltó" rá a másik fele meg aztán örül ha összejön a kisebb méretű pasi. Lehet lepontozni de az igazság az hogy az a férfi akire vágynak a nők szintén tud már válogatni, nem annyira mint egy jó nő, de azért a saját szintjéhez való nőt tud választani. Szóval nem így megy hogy a lógós csöcsű vagy bimbónyi csöcsű, ronda, full aránytalan csaj a salátás puncijával, semmilyen picsájával na meg mellé a nulla szexuális teljesítményével és személyiségével kap majd egy jó pasit, jó mérettel meg teljesítménnyel mert ő azt akar.

dec. 28. 07:49
 20/33 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem mondod el, akkor ismerkedési fázisban senki nem tudja rólad, hogy gyorsan mégy el.
dec. 28. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!