150 Kg+-os,extra molett hölgy,aki ismekedne?
Privátban szeretnék,kikerülve az esetleges cinikus megjegyzéseket.
Sportos,diplomás férfi vagyok.Valóban az ilyen alkatú nők vonzanak.
Egyrészt van egy barátom,aki kb. 160 kg és lejár velünk kispályára focizni,s futni is tud.Másrészt ez tetszik,az okát megmagyarázni nem tudom.
Amúgy aki nem tud kiszállni az ágyból,az 250 kg+-os.
Vannak 150+ os nők, akik így jól érzik magukat, nem akarnak lefogyni, esetleg szeretnek hatalmasakat enni, élvezik a méreteiket (de minimum elfogadják), miért baj az, hogy vannak férfiak, akiknek ez jön be? Nekik nincs joguk a boldogságra, az élvezetre?
Miért kellene megváltozni, miért kellene mindenkit megváltoztatni? Akit ez zavar, az az összes magas vérnyomásos ismerősét pl piszkálja, h ne igyon kávét, az összes alkesz ismerőst nyaggatja, h le kellene állni? Ugye, nem.
Igen, van akit zavar, küzd ellene. Van, aki élvezi a testét, a háját, ezen túl viszont ugyanolyan nő mint bárki más, szeretne randizni, szexelni, kényeztetve lenni, családanya lenni...mi a baj ezzel?? Nem is értem. F/43
Az 5. válaszoló a szívemből beszélt.
Nálunk aki kövér az beteg,lusta,igénytelen stb.
Tudom,hogy nem egészséges a nagy túlsúly,de legalább ilyen egészségtelen a cigizés,alkoholizálás,netfüggőség stb.
Az ízlések meg különbözőek,hála istennek!
Az enyém ilyen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!