Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne ismekedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam, hogy megkérdezzem-e, de végül úgy döntöttem, valaki csak tud valamit. Szóval. A problémám az, hogy nem tudok ismerkedni való életben sehol, interneten meg nem szeretnék. A szüleim könnyen voltak, a discoban felkértek valakit táncolni, vagy forditva, nyugodtan elmentek bárhová, és nem a telefonját nyomkodta mindenki a buszon, hanem az emberek beszélgettek, ismerkedtek állítólag. Na ma ilyen lehetőség nincs, és lehetne mondani, hogy “Igen, de akkor nem lehetett online ismerkedni”. Én nem akarok online ismerkedni. Sok a veszélye. És amúgy is más ha személyesen megismersz valakit.. Kerestem hasonló kérdéseket, de volt ahol például azt javasolták a lánynak, hogy nézze sokáig a fiút meg mosolyogjon rá, és a srác előbb utóbb csak odamegy. Sok srác nem is mer kezdeményezni, meg egy tök idegen lánynál nem is várhatjuk el szerintem. Buliba nem járok, meg persze nem is merek a városban maradni sokáig egyedül. Viszont kezdeni akarok valamit az életemmel, még mielőtt valaki azt mondaná, hogy “Ha otthon ülsz nem is lesz senkid”, éppen ezért teszem fel ezt a kérdést.

Szóval, egyrészt másnak is van ilyen problémája? És azok akiknek nincs, mit javasolnának, hol tudna ismerkedni egy 17 éves lány? :/

Előre is köszönök minden választ! :)

2018. dec. 2. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia, az alapján amit leírtál normális csaj vagy, de online is és irl is vannak ugyan olyan veszélyek. Buliba ne menj, ribikkel és páwa hülyegyerekekkel van tele, online szerintem egyszerűbb lehet, bár nekem még sehol nem volt szerencsém normális lányt találni. Bonyolult, de annyira ne emésszen fel a dolog mint engem, mert 0-24 szarabb lesz. Ja és még egy jó tanács, itt GYK-n kifejezetetten vigyázz, képet meg annyit se adj mint választ.. Sok sikert 17f
2018. dec. 2. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Olyan helyen, ahol "kommunikálnod kell"

Versenyek, tanfolyamok. Ezeknél a közös érdeklődési kör is adva van.

Remélem segítettem 17/f

2018. dec. 2. 22:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi már most a válaszokat. :) Valami ilyesmire én is gondoltam már... :/ És amúgy másnak is sok sikert!!

Ha valaki tud még valamit, jöhetnek még a válaszok!

2018. dec. 2. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Gondolom iskolába jársz azért és biztos van ott egy két helyes fiu is ,barátkozz össze velük szünetben vagy órán és majd ha elég jóba lesztek akkor elhivnak pár helyre ahol tudsz ismerkedni esetleg össze jöhetsz velük is ,vagy szerezz újabb baratnoket akik gyakran mennek ismerkedos helyekre ,vagy bulikba.

Egyébként nem mindegyik buli gáz ,főleg ha a barátnőiddel mész és hozzá cspodsz egy fiú társasághoz akik jozanok. És ha a barátnőiddel vagy akkor nem kell egyedül sokáig a városban maradnod és akár ott is alhatsz nála.(gondolom bejaros vagy ,mert nekem ez jött le a szövegéből ,ha nem akkor bocsi félre értettem.)

Sok sikert ,drukkolok :) Bátorság !!!

2018. dec. 2. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Lemaradt ,hogy 16/L

Amúgy volt már valaha pasid ?(csak érdeklődőm :) )

2018. dec. 2. 23:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! És a bátorítást! :) Igen, egyébként bejárós vagyok, de 45 percre lakom a sulitól, szóval ezért is nehéz..

Nem. Tudod.. még nem volt hol ismerkedjek. :D Viccet félretéve hely volt, meg persze volt több nagy crushom is, de aztán mindről kiderült hogy van barátnője. :( Pedig legutóbb már lépni is mertem volna..

2018. dec. 3. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ên online ismerkedtem, miután élőben sok kudarc ért. Társkeresőnek oersze van rengeteg veszélye, de gondolj bele: ott tudod, hogy miért vannak fenn az emberek. Élőben meg nem tudhatod, akar-e valaki egyáltalán ismerkedni... Nekem bejött a netes ismerkedés, csak okosan kell szűrni. A stílusból könnyű kiszűrni azt, aki kamuzik, nem neked való. Csak ne tinderre menj, mert ott kb mindenki a szexre megy.
2018. dec. 3. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a sport hozta meg azt az áttörést, hogy új emberekkel ismerkedtem meg, azonban ezzel vigyázni kell, mert most meg már annyira a rabja lettem, hogy nem nagyon ismerek más közeget és így nehéz barátnőt találni. Mindig figyelni kell az aranyközépútra :)
2018. dec. 4. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!